Verlaten Anouk Maas en Dilan Yurdakul GTST?

by GTSTCourant

In het slecht bekeken roddelprogramma 6 Inside is hevig gespeculeerd over twee dames die GTST zouden gaan verlaten. Het zou gaan om Dilan Yurdakul en Anouk Maas, die de rollen van Aysen Baydar en Zoë Xander spelen.

Dilan zou graag willen gaan schrijven en daarom sowieso zes maanden niet te zien zijn in de soap. Over een eventuele exit van Anouk Maas is niks bekend.

Update: RTL heeft bevestigd dat de twee inderdaad de soap gaan verlaten. Het is niet bekend of de exits tijdelijk of definitief zijn.


Lees ook:

10 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanine
7 mei 2019 20:01

Ze gaan beide in een theatervoorstelling spelen en qua repetities zal dit moeilijk te combineren zijn.

Moud
7 mei 2019 21:43
Antwoord op  Jeanine

@Jeanine, Die theatervoorstellingen zijn al eerder geweest. Speelt nu niet. (Heb even gegoocheld, misschien ook even doen)

Bovendien staat in het artikel dat Aysen graag wil gaan schrijven en van Zoë is het (nog) niet bekend wat ze gaat doen of de reden is.

Bovendien wacht ik liever op de officiële berichtgeving van rtl , lees Gtst. ( sorry GtstCourant) 6Inside heb ik al vaker op onjuiste berichtgeving betrapt.

Suus
7 mei 2019 21:35

Zoë exit, welkom Charlie? Die weer gespeeld kan worden door Aukje. Lieke heeft een stapje terug gedaan en wil zich op haar gezin richten. Ik denk niet dat zij zit te wachten op de lange draaidagen van GTST. Is Rik dan weer samen met Charlie op het moment dat Zoë weer terugkeert? Ik ben benieuwd wanneer Lana er achter komt dat Valentijn de naam van z’n moeder gebruikt. Waarschijnlijk laat Rik of Sjors ergens in de komende weken de naam Charlie vallen.

Henk
8 mei 2019 00:14
Antwoord op  Suus

Charlie wordt a.s. vrijdag ook al genoemd in een scene met Nina en Sjors. Vond ik opvallend. Jarenlang is deze naam namelijk niet gevallen…. Ik hoop dan toch dat het Lieke is die Charlie gaat spelen. Zij heeft het veel langer gedaan, bovendien was zij de moederrol en was Aukje de jonge, rebelse Charlie. Daarnaast denk ik dat Endemol/RTL liever Lieke hebben omdat dat nou eenmaal een echte grote naam is die wellicht weer extra kijkers naar de serie trekt. Aukje kent bijna niemand meer (behalve de echte GTST fan) en Lieke is al een RTL4 gezicht. Lieke heeft trouwens… Lees meer »

Bianca
8 mei 2019 01:25
Antwoord op  Henk

Aukje heeft ook al meerdere keren aangeven weer in gtst te willen spelen. En snap niet waarom zij niet Charlue zou kumnen spelen in het echt is net al langer een moeder dan Lieke en kan dus net zo makkelijk Charlie als moeder spelen.

P.s. ik ben geen echte grote fan van gtst. Maar kan Aukje heel goed herrineren.

En laat Charlie en Nock maar weg blijven dan kan oma Barbara en oom morris van Valentijn ook terug komen.

Henk
8 mei 2019 17:13
Antwoord op  Bianca

Je begrijpt me denk ik verkeerd. Het is ook niet zo dat ik denk dat Aukje niet de volwassen/moeder versie van Charlie kan spelen maar ik bedoel hiermee dat we Lieke als Charlie al kennen in de moederrol van Valentijn. Ik zou het persoonlijk ook opeens heel gek vinden dat Aukje opeens naast Christophe Haddad (Nick) speelt i.p.v. Lieke, die twee hadden zo’n goede chemie en zijn bovendien goed bevriend.

Hoe dan ook, dit is maar speculeren en nergens op gebaseerd maar als Charlie dan terugkeert voor Valentijn past hier naar mijn mening beter Lieke bij dan Aukje.

Dre
8 mei 2019 08:53

Dilan misschien doet ze wel mee aan wie is de mol.

Avw83
10 mei 2019 19:51
Antwoord op  Dre

Zat ik ook aan te denken of met Expeditie Robinson

Debs
8 mei 2019 20:52

Jammer hier mee verliest GTST twee goede actrices

Hester
14 mei 2019 08:02

Waarom staat er via het slecht bekeken roddelprogramma 6 inside? Wow schijnbaar klopt hun informatie wel. Trouwens Boulevard is al een tijdje een speeltuin voor ego’s die vooral zichzelf leuk vinden… dat deze site rtl minded is wal al langer duidelijk. Doeeslief

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer