Archief

  Verlaten Anouk Maas en Dilan Yurdakul GTST?

  10

  In het slecht bekeken roddelprogramma 6 Inside is hevig gespeculeerd over twee dames die GTST zouden gaan verlaten. Het zou gaan om Dilan Yurdakul en Anouk Maas, die de rollen van Aysen Baydar en Zoë Xander spelen.

  Dilan zou graag willen gaan schrijven en daarom sowieso zes maanden niet te zien zijn in de soap. Over een eventuele exit van Anouk Maas is niks bekend.

  Update: RTL heeft bevestigd dat de twee inderdaad de soap gaan verlaten. Het is niet bekend of de exits tijdelijk of definitief zijn.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Waarom staat er via het slecht bekeken roddelprogramma 6 inside? Wow schijnbaar klopt hun informatie wel. Trouwens Boulevard is al een tijdje een speeltuin voor ego’s die vooral zichzelf leuk vinden… dat deze site rtl minded is wal al langer duidelijk. Doeeslief

  2. Zoë exit, welkom Charlie? Die weer gespeeld kan worden door Aukje. Lieke heeft een stapje terug gedaan en wil zich op haar gezin richten. Ik denk niet dat zij zit te wachten op de lange draaidagen van GTST. Is Rik dan weer samen met Charlie op het moment dat Zoë weer terugkeert? Ik ben benieuwd wanneer Lana er achter komt dat Valentijn de naam van z’n moeder gebruikt. Waarschijnlijk laat Rik of Sjors ergens in de komende weken de naam Charlie vallen.

   • Charlie wordt a.s. vrijdag ook al genoemd in een scene met Nina en Sjors. Vond ik opvallend. Jarenlang is deze naam namelijk niet gevallen…. Ik hoop dan toch dat het Lieke is die Charlie gaat spelen. Zij heeft het veel langer gedaan, bovendien was zij de moederrol en was Aukje de jonge, rebelse Charlie. Daarnaast denk ik dat Endemol/RTL liever Lieke hebben omdat dat nou eenmaal een echte grote naam is die wellicht weer extra kijkers naar de serie trekt. Aukje kent bijna niemand meer (behalve de echte GTST fan) en Lieke is al een RTL4 gezicht. Lieke heeft trouwens wel eens in meerdere interviews aangegeven dat ze al een aantal keer is teruggevraagd maar dit steeds niet wou. Vermoedelijk hebben de producent en de schrijvers haar toch het liefst in die rol i.p.v. Aukje.
    Hoe dan ook; Laten we hopen dat Lieke en Christophe (tijdelijk) de rollen van Charlie en Nick weer willen spelen. Het is nu de uitgelezen kans aangezien hun kind Valentijn binnenkort Meerdijk binnenwandelt, beter moment is er bijna niet.

    • Aukje heeft ook al meerdere keren aangeven weer in gtst te willen spelen. En snap niet waarom zij niet Charlue zou kumnen spelen in het echt is net al langer een moeder dan Lieke en kan dus net zo makkelijk Charlie als moeder spelen.

     P.s. ik ben geen echte grote fan van gtst. Maar kan Aukje heel goed herrineren.

     En laat Charlie en Nock maar weg blijven dan kan oma Barbara en oom morris van Valentijn ook terug komen.

     • Je begrijpt me denk ik verkeerd. Het is ook niet zo dat ik denk dat Aukje niet de volwassen/moeder versie van Charlie kan spelen maar ik bedoel hiermee dat we Lieke als Charlie al kennen in de moederrol van Valentijn. Ik zou het persoonlijk ook opeens heel gek vinden dat Aukje opeens naast Christophe Haddad (Nick) speelt i.p.v. Lieke, die twee hadden zo’n goede chemie en zijn bovendien goed bevriend.

      Hoe dan ook, dit is maar speculeren en nergens op gebaseerd maar als Charlie dan terugkeert voor Valentijn past hier naar mijn mening beter Lieke bij dan Aukje.

  3. Ze gaan beide in een theatervoorstelling spelen en qua repetities zal dit moeilijk te combineren zijn.

   • @Jeanine, Die theatervoorstellingen zijn al eerder geweest. Speelt nu niet. (Heb even gegoocheld, misschien ook even doen)

    Bovendien staat in het artikel dat Aysen graag wil gaan schrijven en van Zoë is het (nog) niet bekend wat ze gaat doen of de reden is.

    Bovendien wacht ik liever op de officiële berichtgeving van rtl , lees Gtst. ( sorry GtstCourant) 6Inside heb ik al vaker op onjuiste berichtgeving betrapt.