Archief

  Verlaten Anton en Linda Meerdijk?

  23

  Na het vertrek van Tiffy hebben Anton en Linda niet echt veel meer te doen in Meerdijk. Al hun kinderen zijn immers verhuisd naar het buitenland. Verlaten de twee binnenkort het fictieve soapdorp?

  Linda krijgt een leuk telefoontje uit Amerika: haar dochter Sam gaat trouwen! Linda wil de grote dag van Sam natuurlijk voor geen goud missen. Naast het bijwonen van de bruiloft wil ze ook – samen met Anton – twee maanden rondreizen met een camper in de Verenigde Staten. Anton kan echter zijn huisartsenpraktijk niet voor zo’n lange tijd in de steek laten. Als Linda per se wil gaan, dan moet ze alleen op reis.

  Verlaat Linda binnenkort in haar eentje Meerdijk? Of besluit Anton op het laatste moment mee te gaan en verlaten beide personages het fictieve soapdorp?!

  Delen

  23 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Linda eruit ik vind het prachtig nu nog dat winkeltje sluiten dat staat daar ook niks te doen de fam. Verduyn mag ook uitgedund worden met elke dag dat slappe gezwets en eindelijk een beetje meer aktie tussen Ludo en Richard of wie dan ook das mijn idee

  2. Martinelle op

   Ik zou zeggen volg je hart en maak je droom waar Linda (Barbette) en Anton (Joep)

   Liefs Martinelle een hele grote trouwe fan van GTST

  3. nee ludo is niet leuk meer en ook het verhaal van Bing is niet meer zo leuk…..helaas hopelijk veranderd het snel

  4. Zou ik heel erg jammer vinden.

   Het is toch aan de schrijvers, om beiden weer een meer inhoudelijke verhaallijn te geven. Zo moeilijk kan het toch niet zijn.

  5. Vind het de laatste tijd serieus inzakken.
   Ludo is echt niet leuk meer zo als hij nu is.
   En de verhaallijn van Linda en Anton is ook al beneden pijl..
   Ik kijk het nog heel even aan anders kap ik er ook mee