Vluchtelingenproblematiek nu ook als verhaallijn in GTST

GTST

Sinds een aantal jaar verweven de schrijvers van GTST maatschappelijk betrokken thema’s in de serie. De vluchtelingenproblematiek, die in 2015 zijn hoogtepunt bereikte in Nederland, zal vanaf volgende week ook aan bod komen in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Kimberly is van plan het werk van twee Syrische vluchtelingen te verkopen in CS. Rover ontdekt dat op korte afstand van Meerdijk een asielzoekerscentrum is gevestigd. Samen met Kimberly besluit hij om vluchtelingen, die in het asielzoekerscentrum verblijven, te helpen.

Het lijkt erop dat er ook opnames in dit asielzoekerscentrum zullen plaatsvinden. GTST was een aantal weken geleden druk op zoek naar figuranten: “Voor figuratie in GTST zijn wij op zoek naar mensen in de leeftijd 21-40 jaar. Je zal figureren als een vluchteling in het AZC.”


28
Laat een reactie achter!

Pieter

Echt.. ik walg van de manier waarop men dit presenteert. Het lijkt er bijna op dat men extern invloed heeft op de serie..

Ik denk dat er vele kijkers afhaken. En dat er wederom een stukje nederland een langzame stille dood zal sterven.

Bel

Beetje slap . Educatief bezig zijn is oke ,maar het is ook nog eens heel overdreven sociaal wenselijk geacteerd .

Willem

Pffff, ben ook afgehaakt. Erg goedkoop

Marianne Bakker

Ik keek altijd graag goed tijden, slechte tijden. Maar door die verhaallijn over vluchtelingen vind ik het echt een waardeloze serie geworden…..

F* vluchtelingen

Ze moeten aan de nederlanders denken ipv die vluchtelingen. Beetje alles krijgen terwijl wij moeten strijden

jaap

Haha de reacties van de mensen hieronder zijn echt typisch voor de doelgroep die GTST kijken. Wat hebben jullie het toch slecht. Nu opeens is een onderwerp een probleem. Verdiep je eens echt in het onderwerp natuurlijk is het nep. GTST is nep. Al vanaf het begin.

Anoniem

Niet echt met je eens. Ik ben geen kijker en vindt het ook echt geneuzel. Geeft dan de echte problemen van ons land aan ouderenzorg, de vut enz, enz en zelf ik ben geen nl nu inmiddels wel

Hans

Pffff ik wordt er ook moe van. Heb verder niet tegen echte vluchtelingen maar vindt dit goedkoop overkomen.

Marion

Vreselijk en totaal niet realistisch. Ik haak af en dat na 25 jaar…

Pieter

Echt.. om te kosten…

Roy

Kijk iig ook geen gtst meer nu

Mandy

Dat moet natuurlijk Socutera zijn, haha

Mandy

Heb meer het idee naar een één of ander Socetura programma zit te kijken. Heel erg irritant!

Nor

Ik word helemaal schijt ziek van dat vluchtelingen gemouw. Ik Zapp nu gewoon door irritant mannetje die Rover.

Michael

Elke dag waar ook op sociale media, op tv of op de radio word je dood gegooid met vluchtelingen problematiek. Het enige half uurtje ontspanning waarbij je even je verstand op nul kunt zetten word verpest met dit soort gezeik! Meer dan de helft van Nederland zit hier niet op te wachten! Stop met dit soort thema onderwerpen om zogenaamd Nederland wakker te maken over je anders zou moet gaan denken over bepaalde onderwerpen! En oh ja die sluik reclames in gtst zijn ook zeer overdreven en irritant!

ik dus

wat een gezeik overal zielige vluchtelingen …..