Archief

  Vluchtelingenproblematiek nu ook als verhaallijn in GTST

  28

  Sinds een aantal jaar verweven de schrijvers van GTST maatschappelijk betrokken thema’s in de serie. De vluchtelingenproblematiek, die in 2015 zijn hoogtepunt bereikte in Nederland, zal vanaf volgende week ook aan bod komen in Goede Tijden, Slechte Tijden.

  Kimberly is van plan het werk van twee Syrische vluchtelingen te verkopen in CS. Rover ontdekt dat op korte afstand van Meerdijk een asielzoekerscentrum is gevestigd. Samen met Kimberly besluit hij om vluchtelingen, die in het asielzoekerscentrum verblijven, te helpen.

  Het lijkt erop dat er ook opnames in dit asielzoekerscentrum zullen plaatsvinden. GTST was een aantal weken geleden druk op zoek naar figuranten: “Voor figuratie in GTST zijn wij op zoek naar mensen in de leeftijd 21-40 jaar. Je zal figureren als een vluchteling in het AZC.”

  Delen

  28 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Echt.. ik walg van de manier waarop men dit presenteert. Het lijkt er bijna op dat men extern invloed heeft op de serie..

   Ik denk dat er vele kijkers afhaken. En dat er wederom een stukje nederland een langzame stille dood zal sterven.

  2. Beetje slap . Educatief bezig zijn is oke ,maar het is ook nog eens heel overdreven sociaal wenselijk geacteerd .

  3. Marianne Bakker op

   Ik keek altijd graag goed tijden, slechte tijden. Maar door die verhaallijn over vluchtelingen vind ik het echt een waardeloze serie geworden…..

  4. F* vluchtelingen op

   Ze moeten aan de nederlanders denken ipv die vluchtelingen. Beetje alles krijgen terwijl wij moeten strijden

  5. Haha de reacties van de mensen hieronder zijn echt typisch voor de doelgroep die GTST kijken. Wat hebben jullie het toch slecht. Nu opeens is een onderwerp een probleem. Verdiep je eens echt in het onderwerp natuurlijk is het nep. GTST is nep. Al vanaf het begin.

   • Niet echt met je eens. Ik ben geen kijker en vindt het ook echt geneuzel. Geeft dan de echte problemen van ons land aan ouderenzorg, de vut enz, enz en zelf ik ben geen nl nu inmiddels wel

  6. Pffff ik wordt er ook moe van. Heb verder niet tegen echte vluchtelingen maar vindt dit goedkoop overkomen.

  7. Ik word helemaal schijt ziek van dat vluchtelingen gemouw. Ik Zapp nu gewoon door irritant mannetje die Rover.

  8. Elke dag waar ook op sociale media, op tv of op de radio word je dood gegooid met vluchtelingen problematiek. Het enige half uurtje ontspanning waarbij je even je verstand op nul kunt zetten word verpest met dit soort gezeik! Meer dan de helft van Nederland zit hier niet op te wachten! Stop met dit soort thema onderwerpen om zogenaamd Nederland wakker te maken over je anders zou moet gaan denken over bepaalde onderwerpen! En oh ja die sluik reclames in gtst zijn ook zeer overdreven en irritant!

  9. We worden er iedere dag mee dood gegooid,van smorgens tot savonds in praatprogramma,s, nieuws enz. Keek altijd graag maar zelfs nu in plaats van ontspanning ook hier weer over vluchtelingen pfff. Ze worden hier van alle kanten geholpen en ik weet het nu wel. Dit werkt alleen maar averechts on het 24 ,uur per dag door je strot te krijgen geduwd.

  10. Wij worden al genoeg geconfronteerd met deze zieligheidsindustrie, jammer van deze soap, gisteren afgezet!

  11. Appelflap op

   The bold and the beautiful doet dit ook steeds. Bijvoorbeeld met Stephanie en de daklozen. Logisch dat GTST hier dus ook voor kiest.

   • Waarom, is dit nou weer onzin?? Is een actuele maatschappelijke kwestie. Goed dat GTST hier ook aandacht aan besteed.

    Dan weten we (en jij vooral) hoe goed wij het hier hebben.