Archief

  Vooruitkijken: dinsdag 24 mei 2017

  22

  Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

  Lichaam Martine Hafkamp onvindbaar na val uit helikopter

  De onverwachte wending van Martines vluchtpoging zet heel Meerdijk op scherp. Nina raakt in shock nadat zij live getuige is geweest van Martines sprong uit de helikopter. De politie acht de kans klein dat Hafkamp deze sprong in het koude water heeft overleefd. De zoektocht naar het lichaam van Martine wordt dan ook na enige tijd gestaakt.

  Net als in 2005 is het ook nu onduidelijk of Martine nog in leven is. Inge Ipenburg heeft op dit moment geen opnames bij GTST. Ipenburg verblijft op dit moment op Sicilië om de laatste hand te leggen aan haar derde boek.

  Delen

  22 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Martine laat Sjors voor de 2e keer in de steek ze zal nu wel inzien dat haar moeder een slechte vrouw is!

  2. Tuurlijk is ze in leven en ze denkt echt dat ze gewonnen heeft. Totaal niet en een waardeloze comeback. Een laffe moordenaar die op de vlucht is. Ludo is sowieso niet klaar en rekent af met haar of laat haar sowieso in de gevangenis eindigen op het eind let maar op.

  3. In het algemeen mag GTST wel een keer van de tv. Het is veel te lang op tv. Vanaf de jaren negentig is het al op tv en dat is veel te lang. Het wordt te eentonig. Nee het mag er om mij wel af van de tv.

  4. Ze mag Meerdijk niet verlaten. Echt geen zin in de verhaal lijn van Rikki of Sjoerd of Lucas. Skip die irritante scenes liever:P

  5. ABSURD !!! als ze er nu alweer uit gaat en we het wederom een seizoen moeten gaan doen met puberliefdes of de nietzeggende irritante verhaalijn van bv Lucas.
   (was toch failliet etc, ziet iemand hem werken nu om aan geld te komen ?? , nee hij leeft er maar op los en barst blijkbaar ineens weer van de poen als je zijn levensstijl bekijkt etc etc.)
   Ik vond het juist wel leuk Haffie terug in GTST , eindelijk zit het Ludo eens goed tegen en dat is wel nodig ook want jee wat zijn de Sandertjes braaf de laatste jaren.
   Maar ja, het zal wel weer allemaal.

  6. Martine heeft dit allemaal zo gepland, ze leeft gewoon nog en zal wel met de zomercliffhanger opduiken en een aanslag plegen tegen de familie Sanders.

  7. Lijkt me toch dat er snel meer duidelijkheid komt, lijkt me niet dat ze weer gewoon op zee verdwijnt dan verandert er namelijk niets met haar terugkeer en zit je dus naar een verhaallijn te kijken die je net zo goed niet had kunnen kijken als de afloop hetzelfde als het begin is.