Archief

  Waar is Monica?

  0

  Sinds de introductie van Manu, de zoon van Bing, is ook de moeder van Manu teruggekeerd naar Meerdijk: Monica. In opdracht van Ludo was het haar taak om Bing en Nina zo ver mogelijk uit elkaar te drijven. Nu de rust is wedergekeerd tussen Bing en Ludo, lijkt Monica van de aardbodem verdwenen te zijn. Fans vragen zich af wat er met Monica is gebeurd. Het personage is al meer dan twee weken niet meer te zien in de serie en duikt ook niet meer op in de spoilers.

  Nadat Monica Nola een paar dagen had ontvoerd om Manu terug te krijgen, is Monica niet meer in de serie te zien geweest. Nu Bing en Monica een omgangsregeling hebben kunnen treffen over Manu, Bing en Ludo het voortaan goed met elkaar kunnen vinden en Bing en Nina weer samen zijn, lijkt de rol van Monica de Klein uitgespeeld. Zij woont echter nog wel in Toko en blijft uiteraard de moeder van Manu. Van de een op de andere dag is Monica verdwenen uit de soap.

  Camilla Meurer, de vertolkster van Monica de Klein, heeft nooit een vaste rol in de soap gehad. Een aantal jaar geleden had zij een gastrol en ook haar rol in seizoen 26 was op tijdelijke basis. Een duidelijk exit zou dus logisch geweest zijn, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd.

  Delen

  Schrijf een reactie!