Archief

  Wintercliff: wie gaat er dood?

  17

  GTSTCourant gaat knallend het nieuwe jaar in! Naast een nieuw design heeft GTSTCourant exclusief nieuws over de wintercliffhanger die aanstaande vrijdag op Videoland en volgende week op RTL4 wordt uitgezonden.

  Perspectief
  De wintercliff is verdeeld over vijf afleveringen en wordt verteld vanuit verschillende perspectieven. De grote finale zal tijdens de aflevering van vrijdag te zien zijn.

  Jan Maes
  Jan heeft zich de afgelopen tijd niet bepaald geliefd gemaakt in Meerdijk. Maes heeft grootste plannen met het AZM en is van plan om tijdens een persconferentie in Hotel De Rozenboom een reorganisatie aan te kondigen. Jan is echter de grote afwezige tijdens deze conferentie.

  Verdronken
  In de haven lopen de gemoederen hoog op. Meerdere Meerdijkers zijn woest op Jan en komen verhaal bij hem halen. Een tijd later wordt Jan in het water gevonden. Hij is verdronken. Hoe is Jan aan zijn einde gekomen? Is hij door één van de Meerdijkers vermoord?

  Getuige
  Lana heeft plannen om naar een feestje te gaan, maar wordt tegengehouden door haar moeder. De rebelse tiener besluit stiekem te gaan. Eenmaal op de kade aan de haven ziet Lana wat er gebeurt met Jan. In shock komt ze thuis, maar zegt tegen niemand wat ze heeft gezien.

  Delen

  17 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wie Is De Mol? Ik bedoel… Wie Is De Moordenaar?

   Mijn 10 kandidaten

   De vrouwen:
   – Laura Selmhorst
   – Lana Langeveld
   – Zoë Xander
   – Aysen Baydar
   – Kimberly Sanders

   De mannen:
   – Anton Bouwhuis
   – Ludo Sanders
   – Bing Mauricius
   – Amir Nazar
   – Sjoerd Bouwhuis

   Afvaller 1: Anton Bouwhuis (Week 2)
   Afvaller 2: Zoë Xander (Week 3)
   Afvaller 3: morgen!!

  2. Ik vindt dat GTST een nieuw schrijversteam nodig heeft! Dit had tot veel meer kunnen uitlopen! Lekker makkelijk zo hoppa jan dood weer een verhaallijn eruit. Het lijkt erop dat het einde van GTST nabij is

  3. Maarrrr, op donderdag zie je in dat stukje met Lana dat er een man komt aanlopen met nette schoenen en een lange jas (Bing). En bovendien zie je in datzelfde stukje ook wen hand uit het water komen, die grijpt naar dat trappetje. Dit zie je alleen donderdag. Dus die kerel is helemaal niet dood.

  4. Ik ben ook voor een ander schrijversteam. Toegegeven, ik vind Jan Meas een enorm irritante rol maar ze hadden er zooooveel meer mee gekund dan hem nu al laten verdrinken.

  5. Sergio Busquets op

   Ik denk niet dat er een hoofdrolspeler uitgaat dus verwacht niet dat een van de grote namen het gedaan heeft tenzij het bijvoorbeeld zelfverdediging was. Lana is immers getuige. Ik denk namelijk dat Loes het doet omdat zij toch een tijdelijke rol speelt. Ze trekt steeds meer met Zoë op en komt er achter dat Jan gevaarlijk is. Dus ik denk dat Loes uiteindelijk Zoë te hulp schiet en de dader zal zijn.

  6. Terugkomend.. Laten we hopen dat het net zoals de verhaallijn omtrent Mary Verstreaten verliep. Laura en Cleo dumpte het lijk in het kanaal en verder werd er niks meer aan gedaan.
   Hopelijk worden personages als Bing, Anton, Aysen, Kimberly of Zoë dan gespaard.

  7. Hahaha dit is weer zo origineel haha. Bijna precies hetzelfde script als in 2010 met Rutger Goedhart. Meerdere Meerdijkers waren toen boos op hem vanwege zijn bedrog omtrent El Pasa.
   Charlie, Sjoerd, Sil, Laura, Lucas en Noud gingen die avond verhaal halen. De volgende dag was Rutger dood.
   Uiteindelijk was Sil degene die de moord had gepleegd.

   Nu zal er dus een zelfde soort gelijke verhaallijn komen alleen nu zijn Anton, Zoey, Amir, Aysen en Kimberly de verdachte. Lekker origineel weer schrijvers.
   Misschien wordt het tijd om het schrijversteam te vervangen, net zoals ze in 2008 hadden gedaan.