Archief

  Zomercliff GTST opnieuw opgenomen: niet op Videoland

  9

  De jaarlijkse zomercliffhanger van GTST wordt opnieuw opgenomen. Hierdoor is deze aflevering niet op tijd klaar om vanaf 1 juli vooruit te kunnen kijken op Videoland. Dat heeft de zender vandaag laten weten. Het is een noodgeval, aldus RTL. “Dit jaar bleek de reeds opgenomen cliffhanger zo veel overeenkomsten te hebben met een recente gebeurtenis in het echte leven, dat RTL en producent EndemolShine hebben besloten een nieuwe zomercliff op te nemen.“

  De zender wil niet zeggen om welke gebeurtenis het gaat. “Uit respect voor de betrokkenen bij bovengenoemde gebeurtenis doen wij hierover geen verdere uitspraken.” Vermoedelijk is die gebeurtenis het dodelijke ongeval op de NDSM-werf van eind vorige maand. Klik hier voor meer informatie.

  Vrijdag 6 juli is de zomercliffhanger te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. het crane hotel waar iemand naar beneden viel en stierf. Ik denk dat ie gast in t echt vermoord is. En waarschijnlijk wordt Aysen zo vermoord door Loes of andersom. En dat is dus nu aangepast.

  2. Echt.. er gebeurt altijd wel iets ergs wat je met het ‘echte leven’ kan verbinden. Dan kan je aan de gang blijven met opnieuw opnemen.
   Beetje flauw voor de videoland kijkers die er voor betalen.

  3. Dit is uniek, vraag me nu wel af om welke gebeurtenis het nu gaat, ik kan niks bedenken of het is een smoes voor de videoland kijkers die een week eerder de cliffhanger kunnen kijken.