Zomernieuws 2019: spoilers

by GTSTCourant

Nog een paar weken en dan keert GTST weer terug op de buis. Een aantal spoilers over het nieuwe seizoen zijn inmiddels bekendgemaakt. De twee opmerkelijkste spoilers lees je hieronder.

Carmen, Ludo en Billy

De bruiloft tijdens de zomercliffhanger tussen Ludo en Billy was opmerkelijk te noemen. Inmiddels is duidelijk geworden dat dit huwelijk onder druk van Carmen is voltrokken. Carmen wil Ludo en Billy laten boeten. Volgens haar hebben de twee de kunstwereld een slechte naam bezorgd.

Tiffy

Tiffy keert in het nieuwe seizoen weer terug naar Meerdijk. In seizoen 29 verliet ze zwanger de serie. De zwangerschap is inmiddels vergevorderd. Nog altijd weet Lucas niet dat hij de vader is van Tiffy’s kind. Hoe zal hij reageren op dit nieuws?


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Yoshi
11 augustus 2019 17:28

Laatste seizoen GTST denk ik…

Jammer dat Tiffy terugkomt. Niks om de actrice, maar het verhaal en het personage is afgeraffeld.

Anouschka
11 augustus 2019 22:19
Antwoord op  Yoshi

Misschien woord het wel weer heel erg leuk

Anouschka
11 augustus 2019 22:20
Antwoord op  Yoshi

En hoe zo denk jij laatste seizoen gtst? Yoshi ?

Jan
14 augustus 2019 14:32
Antwoord op  Yoshi

Wie weet

Flapperdeflap
15 augustus 2019 20:14

Weet je wat ik niet snap, dat ze hele goede acteurs in de serie halen en dan de verhaallijnen buitenbeeld laten plaatsvinden. Het begon bij Martine, het grootste deel van hun complot speelde zich buiten beeld af. Daarna Billie, ook een vage verhaallijn waarin ze verdween en waarin er veel gebeurde wat wij niet zagen. Nu met Carmen, ook een steengoede actrice waar je zoveel mee kan. En weer een groot deel buiten beeld gehouden. Waarom zien we niet wat er is gebeurd? Waarom ze verplicht zijn getrouwd? Juist dat is wat de kijker leuk vind. De schrijvers zijn zo… Lees meer »

Kim
16 augustus 2019 17:53
Antwoord op  Flapperdeflap

Helemaal mee eens en dan is het niet alleen de actrices maar ook de verhaallijnen op zich. Bianca met de ALS waarmee je zo veel kan doen. Marieke met de dementie. Twee onderwerpen echt iemand kunnen aanspreken en waarmee menig kijker geraakt kan worden

Mees
18 augustus 2019 16:02

Nu al klagen het seizoen is nog niet eens begonnen dat is Zo 2000 om te klagen voor iets wat niemand nog weet.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!