Archief

  Zomernieuws: dit heb je gemist

  6

  Nederland geniet nog volop van de warme zomer zonder GTST, maar het nieuwe seizoen van de serie staat alweer bijna voor de deur. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen weken tijdens de bloedhete Hollandse zomer lees je hier.

  Nieuwe rollen

  Zowel als Dorian Bindels als Roel Dirven krijgen een rol in het nieuwe seizoen van GTST. Dorian is op dit moment te zien in Nieuwe Tijden als vertolker van het personage Jan Jaap. Roel heeft al twee keer eerder een korte rol gespeeld in GTST.

  Verhaallijnen seizoen 29

  GTST heeft enkele teasers vrijgegeven die een tipje van de sluier geven over de nieuwe verhaallijnen van seizoen 29. Zo zullen Lucas en Noud Laura harder dan ooit nodig hebben en loopt de spanning tussen Janine en Mark hoog op.

  Rik en Nina

  Ook heeft GTST enkele beelden vrijgegeven van het gloednieuwe seizoen. Zo lijkt het er voor zowel Nina als Rik niet al te best uit te zien: het onderzoek naar de vermiste Nina wordt gestaakt en Rik ligt in het ziekenhuis na een harde klap op zijn hoofd door een brandblusser.

  GTSTCourant Awards

  De finale van de GTSTCourant Awards 2018 wordt met één week verlengd. Stemmen kan hier tot en met maandag 27 augustus.

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Gaan ze een sprongetje maken van 2mnd? Gedurende de zomermaanden?
   Rik die 2mnd in coma is gehouden. En stoppen met zoeken naar Nina..

  2. denk eerder dat nina wel optijd gevonden niet door de fam maar door de werkers daar nina steekt perrongelijk der been uit de achterlamp waar door ze haar zien en de machine stil zette door op de nood knop te drukken rik overleeft het ook en loes is dood

  3. Hopelijk komen Job en Rikki tijdelijk terug om Rik bij te staan!
   Rik gaat zo en zo niet dood, die verdient een waardiger afscheid dan een brandblusser op ze kop. En relatie met Zoë moet verder