GTSTCourant Awards 2019: de uitslag

GTSTCourant Awards 2019

Afgelopen weekend is er massaal gestemd op de derde editie van de jaarlijkse GTSTCourant Awards. In de categorie ‘Het beste personage’ is het personage Aysen Baydar op de eerste plek geëindigd met 18,3% van de stemmen. De tweede en derde plek zijn voor Nina Sanders (10,1%) en Marieke de Moor (8,4%).

Actrice Dilan Yurdakul is met 28,2% van de stemmen de grote winnares in de categorie ‘De beste actrice’. Marly van der Velden (12,9%) en Lone van Roosendaal (10,2%) zijn respectievelijk op de tweede en derde plek geëindigd.

Tot slot is acteur Erik de Vogel met 27,8% van de stemmen verkozen tot grote winnaar in de categorie ‘De beste acteur’. De nummers twee en drie zijn Dorian Bindels (19,2%) en Alkan Çöklü (9,7%)

Er zijn meer dan 1.200 stemmen uitgebracht.


4
Laat een reactie achter!

Henk

Lone van Roosendaal had op 1 moeten staan. Fantastische actrice en een aanwinst voor de serie, mede door haar interessante personage. Zij is wat mij betreft momenteel één van de weinige personages die het de moeite waard maakt om te kijken. Vergelijk dit eens met een puberkarakter als Lana of Jojo. pfff ik wordt zo moe van de huidige puberpersonages.

Eva

Gelukkig geen Marly. Zij is echt een van de slechte actrices ooit en die Billy de palma vind ik helemaal niks aan vreselijk. Martine is nooit te vervangen.

Dre

We missen aysen.

Kevin

Gefeliciteerd aan alle winnaars