Over en uit voor Nieuwe Tijden

Slecht nieuws voor de fans van Nieuwe Tijden, want na drie seizoenen trekt RTL de stekker uit de soap.

Nieuwe Tijden zag in 2016 het licht als zomerse vervanger van GTST op RTL 4, maar ging daarna exclusief verder op Videoland. Fans van de serie hadden het einde van Nieuwe Tijden al enigszins zien aankomen. De slotaflevering van het derde seizoen eindigde zonder cliffhanger. RTL Nederland heeft bevestigd dat de serie geen vervolg krijgt.


8
Laat een reactie achter!

Ankie Nagelhout

mooi foto heb juli nog meer foto van 2014 15 16 17 en heel oude foto s van vroeger

Flapperdeflap

Amy en Tiffy naar Meerdijk, Sil mag wat mij betreft definitief vertrekken naar HongKong

Edd

Amy en Sil direct naar GTST alsjeblieft! šŸ˜€

Claudia

Sil meteen in GTST doen. Fantastisch personage om erbij te hebben.

Brechtje

Ik vond Nieuwe Tijden echt leuk! Het einde was alleen wel een beetje afgeraffeld. Vond het ongeloofwaardig dat iedereen elkaar opeens ging vergeven..

Was leuk geweest als een aantal personages van Nieuwe Tijden naar Meerdijk waren gegaan voor het nieuwe seizoen van GTST. Sil, Amy en Tiffy bijvoorbeeld had ik liever gezien dan die 4 mannen.

Kim

Tiffy komt echt nog wel naar GTST. Ze was afgelopen seizoen al een aflevering te bewonderen en ze moet natuurlijk voor opschudding gaan zorgen

Martine

Eigenlijk vanaf aflevering 1 al gedoemd te mislukken. Jammer dat ze toch de stekker eruit trekken, maar waarschijnlijk kost het teveel en creƫert het te weinig animo. Ik hoop dat Amy per direct terug in GTST komt, ik vind haar qua actrice en personage echt een aanwinst. En misschien wederom een Sanders die met Noud een relatie kan beginnen (aangezien Kimberly vast terug bij Rover komt)

P. Detter

Best jammer. Vond de laatste twee seizoenen best vermakelijk