Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Spoilers 13 t/m 16 mei 2024: Richard ontdekt dat Shanti zwanger is

  16

  De zwangerschap van Shanti de Jong houdt de gemoederen in GTST flink bezig. Wie is de vader van haar ongeboren kindje, Rik of Richard? Laatstgenoemde hoort in de week van maandag 13 tot en met donderdag 16 mei 2024 dat Shanti een kindje verwacht en vraagt zich af hoelang zij al zwanger is. Verder willen Steef en Naomi op wereldreis, verlaten zij Meerdijk? En hebben Troj en Nola hun eerste romantische nacht samen. Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  Maandag 13 mei 2024

  Nina wordt wanhopig als Bing woedend reageert op haar bekentenis. Nola is zenuwachtig; hoe kan ze Troj vertellen dat ze met hem naar bed wil? Marwan is verrast als Tamara het een goed idee vindt om naar Parijs te gaan. Stefano wil iets organiseren voor kansarme mensen, al ziet niet iedereen het nut ervan in, en hij voelt dat Ludo weer over hem oordeelt. Janine weet een doorbraak te forceren.

  Dinsdag 14 mei 2024

  Bing drijft zijn zin door en gaat hierin behoorlijk ver. Hierdoor staat hij lijnrecht tegenover Nina. Shanti begint te twijfelen aan de onschuld van Richard als Lopez vertelt over verdachte aanpassingen in Billy’s testament. Marwan reageert zich af op Naomi. Henk doet er alles aan om Laura te weerhouden van haar vakantie naar Curaçao. Naomi heeft een bijzonder voorstel voor Steef.

  Woensdag 15 mei 2024

  Stefano probeert een vergunning te regelen voor zijn evenement, al doet hij dit niet op de gebruikelijke manier. Hij is aangenaam verrast als Ludo zijn hulp aanbiedt bij het verkrijgen van de vergunning. In huize Verduyn is het weer hommeles. Julian snapt niet dat Steef en Naomi op wereldreis willen, en bekent aan Elisa dat hij niet wil dat Steef tijdens zijn studie op reis gaat.

  Donderdag 16 mei 2024

  Terwijl Nola blij is na haar eerste nacht met Troj, maakt hij zich juist zorgen om haar. Janine stelt Laura voor om mee te gaan naar Curaçao. Shanti vertrouwt Richard niet meer en wil liever niet meer met hem samenwerken. Ze heeft Riks steun hard nodig om zich normaal mogelijk te gedragen. Richard ontdekt dat Shanti zwanger is en probeert erachter te komen hoelang al.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het is bijna zeker dat Laura er uit gaat, heb net de maandtrailer gezien .Vind het jammer maar ik begrijp het wel, zij heeft vanaf het begin in GTST gezeten , zoveel meegemaakt , een vakvrouw op en top en ik kan alleen maar zeggen Jette bedankt voor al die jaren , alle momenten die je met ons hebt gedeeld dat vergeten wij nooit !!!

   • Jette was laatst op tv en gaf aan dat een vertrek er voorlopig nog niet in zit. Dat Laura ziek is betekent niet dat er voor Laura geen verhaallijnen meer zijn. Ik verwacht zelf dus van niet!

  2. Richard is Tommy en Ludo dus Jerry. Ik kan de cartoonscenes niet anders voor me zien.
   Ik vrees weer een slepend langzame verhaallijn, die nieuwsgierigheid gaat inhalen als er niet genoeg omheen gebeurd.

  3. Het worden een paar spannende weken voordat de zomerstop komt .Gaan Steef en Naomi er uit ?? Wat gebeurt er met Laura op Curacao ? Wie zit er nu achter de dood van Billy de Palma ?? Heel veel vragen en ja jullie maken het echt heel spannend voor ons !!