Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Spoilers 20 t/m 23 mei 2024: is Janine in gevaar?

  11

  De cliffhanger komt eraan! In de een-na-laatste week van seizoen 34 lopen de gemoederen in GTST zeer hoog op. Zo belanden Nina en Bing in een relatiecrisis, vindt Shanti het verschrikkelijk dat Richard haar zo in de tang heeft en proberen Merel en Ludo Janine ervan te overtuigen dat ze aan haar eigen veiligheid moet denken… Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  Maandag 20 mei 2024: Ludo versus Richard

  Als Ludo van Lopez hoort dat Shanti nog steeds met Richard werkt, besluit hij een extra zet te doen. Janine maakt zich zorgen om Yvonne. Merel en Ludo proberen haar ervan te overtuigen dat ze ook aan haar eigen veiligheid moet denken. Nina probeert wanhopig door de weerstand van haar kinderen heen te breken als Bing nog steeds weigert om weer thuis te komen wonen.

  Dinsdag 21 mei 2024: Nola heeft een afspraak

  Naomi probeert Steef over te halen het uit te praten met Julian. Als Bing verhaal komt halen over het terugdraaien van de lening, vindt Nina dat hij blij mag zijn dat ze hem niet verraden heeft. Nola vindt het verschrikkelijk dat Bing en Nina nog steeds ruzie hebben, daarom gaat ze alleen naar haar afspraak.

  Meer spoilers onder de video.

  Woensdag 22 mei 2024: Marwan heeft liefdesverdriet

  Merel en Elisa nemen Steef het ontslag kwalijk. Hierdoor maken ze het voor Julian alleen maar moeilijker. Shanti eist dat Richard zich voorlopig op de achtergrond houdt. Marwan krijgt van Merel niet de kans te blijven hangen in zijn liefdesverdriet. Ze gaan samen op pad en stuiten op een onverwachte verrassing.

  Donderdag 23 mei 2024: Laura geniet op Curaçao

  Laura geniet van haar zelfstandigheid en heeft niet door dat Janine en Linda haar in de gaten houden. Bing neemt Julian in vertrouwen over Nola en het feit dat hij en Nina in een crisis zitten. Nina neemt op haar beurt Stefano in vertrouwen. Henk doet zijn best om te genieten van de afwezigheid van Laura. Shanti vindt het verschrikkelijk dat Richard haar zo in de tang heeft.

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De spoilers van de laatste week , zo spannend , wat Nola betreft krijg de indruk dat zij er misschien uitgaat ?? Hoop van niet want er zijn al genoeg karakters verdwenen .En de andere verhaallijnen , er gebeurt van alles dus tijdens de zomerstop gaan wij als fans eens flink nadenken over hoe en wat en waarom .

  2. Heb het vermoeden dat de cliffhanger met het verdrietige nieuws zoals ze het beschrijven nog niets met Laura te maken heeft maar alles met Nola want dat gaat niet goed .Het ligt denk ik teveel voor de hand dat wij allemaal denken dat Laura er uit gaat alleen omdat haar hoed in het water ligt. We zullen zien, ze maken het wel weer héél spannend en het geeft ons denk ik veel stof om over na te denken tot het begin van het nieuwe seizoen . Ik vind het leuk !!

   • Fleur, daar zou je zomaar gelijk in kunnen hebben.

    Er zijn nog meerdere verhaallijnen die tot een einde kunnen komen, in de cliffhanger.

    We worden wel vaker op het verkeerde been gezet.

    Afwachten maar. Spannend.

  3. hoop dat ze bij 7000e aflevering nog steeds op curaçao zijn. zou het me echt leuk lijken als Barbara, Charlie, nick ( en valentijn ) tevoorschijn komen en dat nick ( als enige ) samen met Janine en laura terug reist naar Nederland om zijn vader (Ludo) te zien. zou wel voor een leuke verhaallijn zorgen aangezien Stefano ook bij de sanders zit en omdat nu maxime er ook niet zit om te stoken oops…

  4. Ze hadden het over een oude bekende terug.
   Ik denk mischien Arnie? Dat er na al die jaren eindelijk duidelijkheid is zou wel een hele mooie en verdiende afsluiter zijn voor het personage laura.

  5. Ik vermoed dat de cliffhanger zich niet op Curaçao afspeelt, maar dat ze vlak van te voren terug zijn. En eenmaal terug neemt Laura een ingrijpend besluit omdat haar ogen eindelijk geopend zijn en beseft dat ze niet voor zichzelf kan zorgen. En er gebeurt iets met Janine omdat ze die Yvonne wil helpen

  6. gtstfan2015 op

   Misschien gebeurd er naast Laura nog wel meer op Curaçao Dat er iets met Janine en Linda gebeurd als ze op zoek zijn naar Laura.