Alkan Coklu speelt vluchteling Amir Nazar in GTST

De vluchtelingenproblematiek in Meerdijk krijgt vanaf volgende week vrijdag een gezicht. Amir Nazar, een gevluchte arts uit Afghanistan, zal zijn intrede doen in Meerdijk. Coklu is bekend van series als Vechtershart, Smeris en Als De Dijken Breken.

Amir is arts en gevlucht vanuit Afghanistan. Op straat helpt hij Sjors Langeveld wanneer zij medische hulp nodig heeft. Is hij degene die Sjors kan opvrolijken nu ze haar moeder is verloren?

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties
 1. Inge Schrama zal er gerust op komen. Ze gaan Melissa Drost daarvoor niet gebruiken. RTL Boulevard probeert natuurlijk weer paniek te saaien. Ze stonden vast te wachten tot ze er op mochten. Wel vrees ik dat er iemand uit zal gaan.. Cast begint aardig te vullen:

  Jette van der Mei (wel kleine toevoeging)
  Babette van Veen
  Caroline de Bruijn
  Ferri Somogy
  Erik Vogel
  Inge Schrama
  Everon Jackson Hooi
  Marly van der Velden
  Ruud Feltkamp
  Marjolein Keuning
  Ferry Doedens
  Robin Martens
  Guido Spek
  Joep Sertons
  Buddy Vedder
  Stijn Fransen
  Jord Knotter
  Britt Scholte
  Alkan Colku

  19 castleden nu… Ik denk dat er ook geen doden gaan vallen aangezien dit seizoen Sasha, Martine(??) en Olivier dood zijn gegaan.

 2. Ik hoorde dat Melissa Drost tijdelijk Sjors Langeveld gaat spelen, Inge Schrama neemt een pauze.

  Bij RTL Boulevard werd dat gezegt de cast waren ook bezig met nieuwe Castingfoto maken en daar was ook uiteraard Inge Schrama niet te zijn (een pauze) maar Marly van der Velden zag ik daar ook niet wel zag ik Bart Oomen (Bill Norris) hij heeft dus een vast contract en de nieuwe zag ik ook Alkan Coklu (Amir Nazar) hij heeft dus ook een vaste contract.

 3. jammer dat de vluchtelingen verhaallijn zometeen meer over romantiek gaat dan over de daadwerkelijke problemen die er hierdoor mee komen. ze hadden zoveel kunnen uitbreiden (hopelijk doen ze dat nog).

  1. @Dominique
   Ik denk niet dat de vluchtelingen verhaallijn alleen maar over romantiek zal gaan (of geromantiseerd wordt).
   Gisterenavond (25-5) werd het 1ste probleem duidelijk. Het asielzoekerscentrum naast de Sanderstoren. Bill (nu eigenaar) was het daar dus overduidelijk niet mee eens, want dan krijgt hij de nog te bouwen luxe appartementen in die toren natuurlijk niet verkocht. Duidelijk een probleem wat vaker gebeurd. Een asielzoekerscentrum oké, maar niet in zijn of haar buurt of achtertuin.
   2de probleem zag je ook al, niemand wilde de petitie van Rover ondertekenen. Dus het zou zo maar kunnen dat er onder de inwoners helemaal geen draagkracht is voor een permanent asielzoekerscentrum.

   We moeten nog maar afwachten hoe die verhaallijn met en over de vluchtelingen gaat verlopen en inhoudt. Echt veel is er nog niet over te zien geweest, buiten Rover, Sam en Kimberley die er maar druk mee zijn.

  1. Helemaal niet, ze wijken juist naar de realiteit nu. Martine zorgde alleen maar voor nog meer Hollywood. Zonde dat ze haar terug hebben laten keren. Ik had wel betere namen kunnen bedenken.
   Had het goed gedaan: Martine verloor de strijd , blijft langer omdat Helen terug kwam. Martine vermoord Helen en draait daarvoor de bak in.

  2. @dre,

   Wat mij betreft, eerlijk is eerlijk, de rol en verhaallijn van Martine is mij behoorlijk tegengevallen. Dat ze Ludo wilde ruïneren, was wel van te voren te bedenken. Dus de spectaculair aangekondigde terugkeer, als Martine tenminste verder niets meer in petto heeft, is voor mij uitgedraaid op een fiasco. Vluchten en als vervolgens het vuur onder haar voeten nog heter wordt, in het water springen.

Vorig artikel

Veel personages betrokken bij zomercliffhanger GTST

Volgend artikel

Melissa Drost tijdelijk te zien als Sjors Langeveld

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!