Amir vraagt Farah ten huwelijk

2018 is het jaar van Amir en Farah. De twee hebben elkaar na jaren weer teruggevonden. Amir wil zijn liefde voor Farah opnieuw bezegelen en vraagt haar daarom voor de tweede keer – de twee zijn namelijk al met elkaar getrouwd – ten huwelijk. Farah zegt volmondig ‘ja’ op Amirs aanzoek.

Het is nog maar de vraag of er ook daadwerkelijk een tweede bruiloft komt, aangezien Amir nog altijd een zwak heeft voor Sjors Langeveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 reacties
  1. Is het mogelijk dat er een keer een bruiloft komt zonder dramatische afloop, een greep uit het assortiment; Julian trouwde met Alexandra en Alexandra word neer geknald. Simon trouwt met ? En Simon word neer geknald. Roos en Arnie trouwen en Roos valt dood neer. Ludo en Janine zijn 3 keer getrouwd waarvan 2 keer met dramatische afloop de 1e keer word Janine levend begraven en de 2e keer ligt Nina vast gebonden in een brandende paardenstal. Nina trouwde met Noud en er word geschoten waar na Rosa komt te overlijden en zo zijn er nog meer huwelijks incidenten.

  2. Sjors heeft geen functie meer in GTST. Komt Lana naar haar afscheid? Het huwelijk gaat door. Al is het maar omdat het een hoogtepunt is voor GTST.

      1. Lolbroek , Loes doet dit juist zodat ze dan totaal niet verdacht overkomt. Tactisch en daarbij is ze ook een gevaarlijke psychopaat. Ook door voor de auto te springen hoever ze gaat voor Bing. En dat e tennispas van Anton steelt.

  3. Farah is de persoon die komt te overlijden. Lana keert terug voor die begrafenis. Lana biecht op dat Loes de fatale trap tegen Jan Meas heeft gegeven

    1. Dit denk ik ook. Loes is de dader. Maar dat Farah doodgaat, is niet logisch i.v.m. Lana. Zij kennen elkaar niet. Best boeiend al duurt het erg lang allemaal.

error: Kopiëren is niet toegestaan!