Amir zaaddonor Bing en Nina’s kind?!

Bing en Nina koesteren al maandenlang een kinderwens. Door Bings onvruchtbaarheid is het voor de twee echter onmogelijk om samen een kind te verwekken. Bing is daarom naarstig op zoek naar een geschikte zaaddonor en lijkt deze gevonden te hebben in de vorm van zijn beste vriend Amir Nazar. Door zijn intensieve en hechte band met Amir is het voor Bing niet meer dan logisch om hem als zaaddonor te vragen. Zal Amir ingaan op het schokkende verzoek van Bing?

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties
  1. Als Bing slim is dan vraagt hij zijn vader Dan heeft hij een kind dat op hem lijkt, biologisch aan hem verwant is en de biologische vader kan mooi opa spelen.

  2. Over de keuze van Bing voor Amir, ik vond het wel grappig wat mijn moeder gisteren zei, Bing moet wel iemand met een kleurtje kiezen als zaaddonor (en daar bedoel ik absoluut niets verkeerds mee!), want anders valt het zo op.
    Manu is het mooiste voorbeeld als zoontje van Bing (en Monica).

  3. Ik denk het niet.
    Mocht Farah dit te weten komen, die gaat compleet uit haar dak. Kon al moeilijk omgaan met de vriendschap tussen Sjors en Amir.

    Bovendien vraag ik mij af, of dit ├╝berhaupt wel kan binnen c.q. gebruikelijk is, denk aan de cultuur waaruit Amir komt.

Vorig artikel

Amir vraagt Farah ten huwelijk

Volgend artikel

Spoilers 30 april t/m 4 mei 2018

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!