Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Anouk Maas 4 juli voor het laatst te zien in GTST

  16

  De zoveelste exit van GTST is een feit. Donderdag 4 juli is Anouk Maas voor het laatst in GTST te zien. Na een periode van twee jaar stopt de actrice met de rol van Zoë Xander.

  Richting het einde van seizoen 29 besluiten Zoë en Rik tóch weer voor elkaar te gaan. Rik vraagt Zoë ten huwelijk waarop zij volmondig ‘ja’ zegt. Terwijl Rik het geld helemaal niet heeft, mag Zoë van hem één van de duurste trouwjurken uitkiezen. Als smoes vertelt Rik dat zijn overleden moeder Maria hem een groot geldbedrag heeft nagelaten. Als Zoë er echter achter dat Rik dit geld heeft moeten lenen, besluit ze dat zij en Rik toch niet bij elkaar passen. Ze willen allebei namelijk wat anders in het leven: Zoë houdt van luxe en geld, terwijl Rik hier veel minder oog voor heeft.

  Niet veel later vertrekt Zoë, samen met Nabil, naar Dubai. Het is niet bekend of Anouk Maas in het nieuwe seizoen terugkeert in de soap.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik zeg MAXIME TERUG vanaf het moment dat Marjolein Keuning eruit ging is de charme weg van GTST,
   natuurlijk was dit Marjoleins eigen beslissing om eruit te gaan na 9 jaar.

  2. Apeldoorner op

   Begin steeds te ergeren bij GTST jammer dit weer. begin steeds minder te kijken laat de acteurs/actrices langer erin zitten net als vroeger of ik kijk niet meer begin steeds meer te wennen aan het clubje.

   echt jammer dit

   Groeten uit apeldoorn

  3. Ik kijk vooruit, dus heb het al gezien. Weer zo’n voorspelbare actie. Nabil zegt ‘ik ben hier nog tot donderdag’ En ja hoor, op het nippertje gaat ze met hem mee. Goh, dat zagen we even niet aankomen….NOT. Dat Zoe ineens voor een luxe leventje gaat is ook al niet erg geloofwaardig, want daar bleek eerder helemaal niks van

  4. L.G.Korving op

   Jammer, dat Anouk Maas 4 juli voor het laatst te zien is op het scherm en gtst verlaat Ik vind haar een goede actrice. Ook Aysen vind ik goed acteren en ook zij gaat weg bij gtst. Ik ben een trouwe kijker , alhoewel ik het de laatste tijd een stuk minder vind met al die jeugdige spelers, het wordt meer een jeugdserie
   terwijl het altijd even als een momentje
   voor mijzelf was , ongecompliceerd, even meedromen in een verhaallijn.De echte spanning gaat er uit met de huidige jonge spelers, jammer!
   Lou

   • markpostma op

    anouk maas gaat volgens mij voor een half jaar eruit omdat ze nu in een voorstelling in het theater meedoet omdat iemand ziek is haar zien we heus wel weer terug in het nieuwe seizoen van gtst en aysen gaat er ook een halfjaar eruit

  5. Vind dit veel overeenkomst hebben met het einde van de relatie van Rik en Charlie. Die maakten elkaar ook ongelukkig en toen vertrok Charlie ook naar het buitenland!

   Overigens best jammer. Anouk Maas is een goede actrice. Personage was niet geweldig maar mocht graag naar haar kijken.
   Dit is de zoveelste in het rijtje van vaste karakters die er na 2/3 jaar uitgaan. Erg jammer want zo moet je steeds wennen aan weer nieuwe karakters terwijl je net gewend bent aan sommigen… gaan ze weer weg!
   Anouk Maas past in het rijtje Barbara Sloesen, Toprak Yalciner, Louis Talpe, Beau Schneider, Buddy Vedder, Stijn Franssen, Oscar Aerts, Miro Kloosterman etc. etc.
   Net of gebruiken acteurs GTST alleen maar voor tijdelijke bekendheid waarna ze stoppen en hopen op meer.

   Vroeger bleven acteurs/personages veel langer. Denk aan Ruud Feltkamp (12 jaar) Lieke van Lexmond,
   Marjolein Keuning (9jaar), Gigi Ravelli, Mark van Eeuwen, Guido Spek, Robin Martens (7 jaar). Jammer dat dit tegenwoordig niet meer gebeurd. Iedereen vertrekt heel snel weer. GTST kan hier zelf overigens niks aan doen vaak eigen beslissingen van acteurs… erg jammer vind ik.

   • Wat ik vooral jammer vind, is dat ze Rikki eruit geschreven hebben. Dat was géén keuze van Robin Martens zelf. Rikki kon me echt het bloed onder de nagels vandaan halen en dan ben je dus een goede actrice! Wat mij betreft had ik nog een hele tijd naar haar en Bram kunnen kijken, prachtig ventje was dat 😀

    • Helemaal eens!
     Robin Martens is een hele goede actrice. Bovendien konden ze met het personage Rikki nog heel veel doen. Doodzonde dat de schrijvers haar er uit hebben geschreven.
     Ze kunnen haar wat mij betreft per direct terug halen. Laat haar lekker gezinnetje spelen met Abel, Bram en Teddy en creëer een vriendschap tussen haar en Nina (in plaats van die nieuwe Puck? wat moeten we met NOG een nieuwe?).
     Daarnaast vind ik dat Rik heel erg een vaderrol is die is niet zonder kind in een serie kan. Robin en Ferri hadden ook altijd prachtig mooie scenes.

  6. Anouk eruit vinden we jammer, waarom niet Rover – Valentijn en die nare Lana met jojo deze mogen wat ons betreft onmiddellijk vertrekken samen met Daan deze personen voegen helemaal niets toe aan de verhaallijn.

   • Lana kan zeker nog voor opschudding zorgen met haar valse gedrag. De andere zijn vervelend om naar te kijken, maar dat geld voor het merendeel van de huidige cast. Wordt tijd voor betere tekstschrijvers

  7. Nabil wilde zo graag dat Zoë voor hem zou kiezen als persoon en niet voor het geld. En nou kiest ze dus toch voor hem om het geld. Beetje rare wendingen.

  8. Ik dacht eerst dat zij inelkaar stortte of t ongeluk kreeg waar Amir voor wordt opgetrommeld met heli. Dus of Janine of Aysen gaat dood. En we wisten allang al dat Zoë van luze houdt. Nabil is gewoon haar nieuwe pooier en zij weer sugargirl.

  9. Beetje raar gedoe dit met die Nabil. Waarom gaat ze niet gewoon een tijdje naar haar vader? Die was ineens weg…?