Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Anouk Maas speelt Zoë in GTST

  Fans van GTST moeten aan het begin van het nieuwe seizoen al direct afscheid nemen van een castlid: wie komt om tijdens de brand in Boks? Het verlies van dit castlid wordt opgevuld door de intrede van een nieuw personage. Aan het begin van seizoen 28 zal musicalactrice Anouk Maas haar opwachting maken in de serie. Ze heeft onder andere in de musicals Evita, The Sound of Music en Hairspray gespeeld.

  In 2012 heeft Anouk Maas een korte gastrol gehad in GTST. In seizoen 28 zal Maas de rol van Zoë op zich nemen.

  Delen

  33 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Op wikipedia staat bij de pagina van Marjolein Keuning (Maxime) dat ze in GTST heeft gespeeld van 2008-2017 als vaste rol met een kruis erachter. Waar of zal dit een verzonnen iets zijn ? 😉

   • Wikipedia kan je zelf bewerken. Ik kan er met vijf minuten neer zetten dat Katja Schuurman terug keert als Jessica Harmsen.

  2. Ik denk dat Lucas het niet gaat overleven. Hij heeft als baby zijnde bij Jeff gewoond en heeft al eerder een waarschuwing gehad. Hij heeft de coma overleefd destijds en de volgende keer zou het echt exit zijn werd er toen gezegd.

   • Anouk Maas speelt de rol van Zoë. Staat ook in het artikel, beste Sandra.
    Gisteren in RTLBoulevard werd gemeld dat Anouk Maas/Zoë de rol van een verpleegster speelt.

    Vanavond in RTLBoulevard (17-8) een interview met Anouk Maas.

  3. Het is Rikki die het niet overleefd, ook al staat Robin Martens op de castfoto om zo verwarring te veroorzaken. Jef komt heus niet terug voor iemand als Sam, Kimberly wel voor Laura, Maxime etc, je snapt wat ik bedoel. Rikki gaat dus dood

    • Precies Dodko. Ik heb ook steeds gezegd dat Jef veel te rustig reageerde toen hij dat bericht /telefoontje kreeg. Als het iemand van zijn beste vrienden zou zijn, had Jef wel anders/emotioneler gereageerd.

     Maar van de andere kant moeten we er natuurlijk wel rekening mee houden, dat de schrijvers/producers ons op een dwaalspoor proberen te brengen, om Jef op deze wijze (rustig) te laten reageren.