GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 24 juli 2017

Ga naar de sportruimte van Boks. Selecteer de vier verloren items:
– Bokshandschoen: hierop staat de aanwijzing: ‘x2’
– Telefoon: hierop staat de aanwijzing: ‘+1’
– Portemonnee: hierop staat de aanwijzing: ‘4’
– Dumbell: hierop staat de aanwijzing: ‘-2’
De achtergebleven items vormen samen de som: 4-2+1×2. Het antwoord hiervan komt later van pas.

Klik op de boksbal en vervolgens op het kistje.

Los de rekensom op met het antwoord: 4. Probeer de deur rechtsachter te openen met de sleutel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 reacties
 1. Hmm, dus veel mensen denken dat Rikki dood gaat? Ik denk dat ze het zal redden, maar alle controle die ze als dieftig personage had zal verliezen door een verlamming en bedarrest. Sjoerd die erop ingesteld was haar te verliezen groeit weer toe naar Aysen die Rikki’s moederrol overneemt en dan wordt ze zwanger, moet ze het allemaal aan zien als karma.

  Sam echter. Een oervervelend kind dat veel te snel door het leven raast, zonder genoeg rekening te houden en door de dood van haar vriendje, een nieuwe weg ambieert als een empathische fotografiestudent. De foto’s die ze gedurende dit seizoen maakte naar aanloop van haar studie intake zullen denk ik de laatste zijn en een cadeautje voor haar familie die ‘weten dat ze weer bij haar krullebol is’

  Haar vader Bill, raakt verbrand aan zijn gezicht, nadat Maxime net een portret van zijn gezicht wilde maken (cliffhanger scene). Hij blijft sterk voor sam, maar heeft het moeilijk. Ook maxime die in dit drama ontdekt moeilijk te kunnen wennen aan zijn gezicht en zich een buitenstaander voelt binnen de diepte waarmee hij dit met exvrouw en zoon doormaakt. Verder zou ik het nog niet weten..

  1. Ik denk laura of maxime.
   Want jef schrikt en komt naar de begravenis en denk eerder dat hij voor laura en maxime wel snel zal terugkomen omdat laura toch familie is geweest en met maxime heeft hij een hele goede band. En sjoerd heeft iemand naar buiten gedragen alleen de vraag wie rikke of aysen. Zo zou ik denken. (Kijk gtst al vanaf de allereerste aflevering ?)

 2. Ik krijg het filmpje van kimberly als die afgelopen is niks. Gebeurd niks. Beeld blijft zwart. Ga ik terug dan staat er onder het filmpje verder. Klik ik daarop dan krijg ik de rij foto’s te zien. Klik ik op het kruisje dan kom ik weer in het overzicht. Overal waar een vlammetje instaat ben ik weer geweest. Ik kom gewoon niet verder

 3. Hebben jullie geluid bij de filmpjes?? Ik hoor niks bij de filmpjes net zoals nu bij dat hoesten ik hoor niks jullie?????

error: Kopiëren is niet toegestaan!