Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 31 juli 2017

  45

  Ga naar het kantoor van Boks. Klik op de laptop en ontgrendel deze met de code: 4190. Klik op de rechter kast en vul de vier figuren in: driehoek, vierkant, ster, gesloten cirkel. Selecteer de handschoen uit de rugzak en open de deur.

  Delen

  45 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Hoe kom je verder in het kantoor? Ik ben een paar weken op vakantie geweest en ben bij het kantoor ik moet handschoenen hebben om de deur open te maken maar die heb ik niet kan iemand mij helpen?

  1. Bij mij zijn er geen figuren te zien alleen de driehoek, dus ik weet wel de volgorde maar niet waar welk figuur zit. Kan iemand misschien helpen en zeggen waar welk figuur zit?

  2. Ik heb 2 verschillen gevonden een op het bord met eten en een heeft er geen rietje in de beker iemand de andere 2 verschillen gevonden?

  3. Ik ben vergeten om het laatste filmpje te bekijken / te beluisteren ( nadat je de deur met de handschoen geopend hebt) . Kan ik dit bog ergens opnieuw afspelen?

  4. Wie kan mij helpen wat zijn de cijfers van het kistje waardoor je een handschoen krijgt ik heb alleen cijfers geen vormpjes welke cijfers moet ik invullen