Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp woensdag 26 juli 2017

  34

  Ga naar de sportruimte van Boks. Klik op de houten balken die de deur barricaderen. Het juiste antwoord van galgje luidt: bloedverwantschap. Selecteer vervolgens de halter uit de rugzak en probeer de deur te openen. Swipe tot slot de houten balken weg.

  Wie winnen de GTSTCourant Awards 2017? Klik hier om te stemmen!

  Delen

  34 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Net Swipe Gaat Niet Meer In De App, Weet iemand een oplossing? ik heb de tablet al gereset maar dar heeft niet geholpen. Graag een beetje hulp.

  2. Bij mij is het uiteindelijk gelukt door met 3 vingers bij elkaar een halfrond vegende beweging te maken. Zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven. SUCCES!

  3. Is er een mogelijkheid om dat sleep de balken weg spel over te slaan. Het is onmogelijk want dat swipen werkt niet.
   Ik zou graag verder geraken met de app maar door dat stomme spel zit ik vast

  4. krijg al nadat de app met die balken swipe is gestart krijg ik ze niet weg tis niet te doen in die 24 seconde al helemaal niet super slechte app dit keer weet iemand de oplossing hierop ?

  5. Heel slecht. De swipe beweging is gewoon niet te doen en je krijgt de balken dus nooit weg…en heeft iemand wel gezien hoe snel die 23 seconden gaan?

   • ik zit met het zelfde probleem ik ben maar gestopt met die klote app die het niet doet ben er klaar mee heb al via de site contact formulier in gevuld maar ook daar reageren ze niet op ik zie wel in september wie het niet heeft overleeft al wil ik dolgraag dat spel spelen maja gtst app uitvinder lijkt het niks te doen

  6. Ik krijg de deur niet open met de sleutel! Is het zo dat je moet wachten tot de volgende dag om weer verder te spelen?

  7. Ik krijg dié balken met geen mogelijkheid weg. Ze komen kriskras door elkaar op het scherm maar wégslepen lukt niet.. Moet kennelijk eerst een nieuwe telefoon kopen?

   • Elke balk moet via een andere kant weggeschoven worden. BV na links of rechts of na boven of onderen. En met een beetje tempo
    Erbij. Dus beetje snel schuiven met vingers op scherm.

  8. Samantha botter op

   Het swipen gaat bij mij altijd al slecht…. reageert bijna nooit…. met dit spel krijg ik helemaal niets in beweging

    • Iemand tips voor de balken? Swipen gaat nog steeds erg slecht in de App… Zou verbeterd moeten worden als het aan mij ligt… In de tijd is het al helemaal niet redden…

      • Naar een paar keer proberen krijg je een andere ligging en dan lukt het wel

      • ook dat lukt niet ben er al vanaf het begin mee bezig maar de klote app werkt niet met het swipe

      • Ik ga stoppen met die app… ik kom niet voorbij de planken. Swipen werkt niet. Ja de eerste plank en verder niets…