Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Bas Heerkens: Hein zet heel Meerdijk op zijn kop

  Het leven van Janine was al een tijdje niet meer zo spannend, maar met de komst van Hein in Goede Tijden, Slechte Tijden kwam daar verandering in. Nu Hein is ontsnapt komt heel Meerdijk op zijn kop te staan. Dat meldt Bas Heerkens, die de rol van Hein vertolkt, dinsdag in RTL Boulevard.

  Hein is door een overdosis pillen in het ziekenhuis terecht gekomen. Hij is buiten levensgevaar en wordt nog een nacht ter observatie in het ziekenhuis gehouden. Voor Hein is dit een uitgelezen kans om zijn plan tot uitvoer te brengen: ontsnappen! Anton komt tot de schokkende ontdekking dat Hein niet meer in zijn bed ligt. Janine krijgt de schrik van haar leven als ze hoort dat Hein is ontsnapt. Bas zei in RTL Boulevard dat niet alleen Janine, maar heel Meerdijk bang moet zijn, omdat hij de boel eens flink komt opschudden. “Hij heeft voor iedereen nog wat in petto, dus heel Meerdijk zal op zijn kop staan.”

  De casting voor de rol van Hein was nog knap lastig. De makers van GTST waren op zoek naar een gemene en slechte man, maar hij moest ook charmant zijn. Caroline heeft heel wat tegenspelers gehad en uiteindelijk werd Bas Heerkens de acteur die Hein ging spelen. Dat doet hij goed volgens de kijkers. Caroline zegt dat ze veel reacties krijgt van mensen die de verhaallijn doodeng vinden en dat Janine uit moet kijken omdat hij gevaarlijk is.

  Sinds maandag 28 maart is er een nieuw verhaal gestart in de GTST Meerdijk App. Jij kunt de politie van Meerdijk helpen om Hein Lisseberg te vinden.

  Delen

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Deze acteur is een talent om zo n gluiperd als Hein neer te zetten.De ontknoping was echt spannend, zo goed hij het speelde! Maar ik ben nuchter: knap stukje acteerwerk, de arrestatie van Hein door Alex en Aysen, na Meekomen jij! eindigt direct buiten de camera vast en zeker met: Zo deze scene hebben we mooi neergezet.
   Bas heeft eer van zijn werk!