Bas Keijzer binnenkort in GTST

Acteur Bas Keijzer zal vanaf donderdag 11 mei te zien zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden. Keijzer zal de rol van Jos Uijlenburg, een oude vriend van Rik de Jong, gaan spelen. Rik en Jos leerden elkaar kennen in de gevangenis.

Aan RTL Boulevard laat Keijzer weten: “Ik kom verrassend in Meerdijk. Ik kom Rik even opzoeken. Het is een man waar je graag een biertje meedrinkt, maar wanneer hij te dichtbij komt, zit je in de problemen.”

Bas Keijzer speelt momenteel in de musical Ciske de Rat, maar werd bij het grote publiek bekend door zijn rollen in Aaf en Nova Zembla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties
  1. Vlinder, hoewel jouw reactie off-topic is,
   Toch mijn reactie.

   NU = denk ik pas 11 mei a.s.
   Ik lees in de spoiler van 11 mei: Job en Aysen zakken samen door. Duiken ze dan vervolgens het bed in? Is mij nog niet duidelijk.
   Verbaasd mij ook totaal niet van Job. Die is nog al oversekst (=te veel met seks bezig). Verder heeft Job natuurlijk troost / vervanging nodig, Anna is weg.

   Wat Aysen betreft, die doet dit alleen uit wraak en om Sjoerd een hak te zetten en/of pijn te doen.

   Maar goed, Aysen heeft het nooit zo nauw genomen met haar keuzes in bedpartners (heeft nogal een hoog aantal one-night stands)

   1. Mouse,
    Ik heb de aflevering van donderdag 11 mei al gezien en Job en Aysen zakken idd door in de koning maar gaan ook nog met elkaar naar bed.

error: Kopiëren is niet toegestaan!