Bas Muijs keert terug in GTST

Het gerucht deed al een tijd de ronde, maar maandagavond gaf GTST dan eindelijk de bevestiging: Bas Muijs keert inderdaad terug in GTST.

Over Bas’ terugkeer schrijft GTST:

Er komt een oude bekende op bezoek in Meerdijk. Bas Muijs is binnenkort weer even te zien als Stefano Sanders. Eindelijk kan hij Tiffy en zijn kleinzoon Wolf ontmoeten. Het belooft een warm welkom te worden, maar voor hoe lang?

Vanaf 19 maart is de acteur weer tijdelijk te zien in de soap. Bekijk de eerste beelden hieronder.

7 reacties
 1. Men zégt altijd de jongeren moeten aan het werk en wat gebeurt er bij GTST gooien ze de jongeren er uit doen ze de ouderen er in schandalige dit

  1. Zeg Grietje,
   Iedereen is juist blij dat die idiote kinderrollen eruit gaan omdat die kleuters niet kunnen acteren (op Merel na die is eigenlijk wel geloofwaardig).

 2. Heel veel mensen roepen dan wel waarom voor even? Acteurs moeten zelf ook willen a kunnen. Ben benieuwd!

  1. Precies @Kijker.

   Gisteren was Bas, aan de desk bij Rtl Boulevard, hij vertelde dat zijn rol 3 weken duurt, mede om zijn andere werkzaamheden en werkgever, was het voor hem om organisatorische reden langer niet mogelijk

 3. Puck denkt gelijk dat ze er bovenop kan duiken volgens mij..
  Er werd hier een paar maanden terug zo gemopperd op Daan. Sorry hoor maar ik vind Puck 1000x erger.

  1. Kaasstengel, inderdaad die gezichtsuitdrukking van Puck zegt mij ook genoeg.

   Maar ik ben ook een beetje “bang” wat dat gesprek tussen Tiffy en Stefano gaat opleveren, Tiffy kijkt nogal angstig en Stefano behoorlijk nors.

Reageren is niet mogelijk