Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Keert Bas Muijs terug in GTST?

  24

  Het ziet ernaar uit dat er binnenkort wederom een oude bekende terugkeert in GTST.

  Afgaande op de spoilers lijkt het erop dat Bas Muijs 19 maart terugkeert in GTST. “Lucas is enorm enthousiast als hij een onverwachte gast krijgt, maar heeft niet door dat Tiffy zich geïntimideerd voelt.” Die onverwachte gast zou zomaar eens Lucas’ vader, Stefano Sanders, kunnen zijn. Een andere hint: op Instagram volgt Bas diverse GTST acteurs die op dit moment in de soap te zien zijn.

  De acteur was in 2014 voor het laatst te zien in GTST.

  Delen

  24 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Hanny van beek op

   Ondanks de corona hebben we gtst het houd ons op de been .maar wij allebei71
   Willlen en kunnenniet zondergtst en hopelijk gaat het niet verdwijnen .zoals zo vele dingen. Als risico groep zit je maar binnen en dan heb je nog ontspann8ng van gtst geweldig al jaren zijn we in die ban geweldig lieve mensen wat is het toch spannend

  2. Flapperdeflap op

   Het zou erg leuk zijn als Stefano zou terugkeren. Hopelijk dan wel voor langere tijd en met een goede verhaallijn. In combinatie met Ludo is er genoeg te bedenken, zeker op kustgebied. Ik begin nu zo langzamerhand wel verbetering te zien in GTST. Ok, de verhaallijnen kunnen nog beter maar hopelijk komt dat nu ook langzaam op gang.

   • Bas heeft vaste ochtend show op Omroep west dagelijks dus een vaste terugkeer is uitgesloten gastrol is wel mogelijk

  3. De vorige keer dat Stefano terug kwam was ook niet echt spectaculair toch.. was ook voor Lucas zijn bruiloft.

  4. hannie meerveld op

   het zou zo maar kunnen dat stefano sanders terug komt en Lucas op zijn nummer zet over zijn vaderschap

  5. Zal mooi zijn als die terug komt. Nu nog de oude tune want dit is 3 x niks. Mensen willen de herkenbaarheid terug. Hoort dat er ook bij

  6. als dat zo is, keer ik ook direct terug als kijker. stefano is altijd één van mijn favoriete personages geweest, dus ik zou hem heel graag terug willen zien.

  7. wat goed ik hoop ook dat hij terug komt voor vast de mensen die hun mening klaar hebben over de soap moet hun mening nu wel voor hun gaan houden jojo en valentijn zullen er niet uit gaan zij hebben serieuze verhaallijnen als mensen nu nog lopen te klagen over een te jonge cast zeuren ze echt er zijn nog maar 2 jonkies over in gtst jojo en valentijn en als ik me niet vergis is amelie ook een vrij jong iemand daar hoor ik niemand over het is goed dat mensen hun mening hebben geuit zeker de schrijvers hebben er naar geluisterd er ziin grote veranderingen doorgevoerd een aantal acteurs hebben de serie inmiddels verlaten en de kijkcijfers zijn inmiddels ook weer stabiel nu is het tijd om weer te gaan genieten van de serie !
   ik geniet zelf nog elke dag van gtst mensen zeggen dat s29 een slecht bekeken seizoen is daar ben ik het totaal niet mee eens

   • Tuurlijk joh… de statistieken van de dalende kijkcijfers zijn gewoon verzonnen 😛 😉 Dat het slecht bekeken is, is een feit, de statistieken liggen er, dat heeft niks te maken met eens of oneens zijn.

    En als ik graag wil klagen, dan doe ik dat 😛 Heb je overigens wel eens van leestekens en hoofdletters gehoord? Zou je jezelf eens in moeten verdiepen, daarmee worden je teksten een stuk geloofwaardiger, want ik nu lach ik er alleen maar om.

  8. O geweldig, ik heb altijd gehoopt dat hij terug zou komen. Hopelijk niet voor een gastrol, maar voor langere tijd.