Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Bas Muijs keert weer terug in GTST

  21

  Bas Muijs maakt binnenkort opnieuw zijn opwachting in GTST. De eerste scène van de acteur, die de rol van Stefano Sanders vertolkt, is vanaf woensdag 29 juni te zien op tv.

  Muijs was van 1999 tot en met 2005 te zien als Stefano in GTST. In 2009, 2014 en tweemaal in 2020 keerde hij even terug in de soap. Dit keer is zijn rentree definitief, laat Muijs weten aan Omroep West. “Dus ik zal voor hele lange tijd te zien zijn.”

  Muijs’ terugkeer in GTST volgt na een periode waarin hij herstellende was van een zwarte hartaanval. “Het was een heel ernstige hartaanval, waar ik bijna dood aan ben gegaan”, vertelde de acteur eerder dit jaar. In het ziekenhuis kreeg hij vier bypasses, waarna de meest acute problemen voorbij waren. “Ik leef weer, ik doe het weer. Ik kan weer verder.”

  Delen

  21 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik kan niet wachten op de dag dat Stefano weer weg is , wat een galbak hebben ze er van gemaakt.
   Gewoon niet leuk en de mooie lijn tussen Daan en Ludo wordt vernietigd en daar kan nog zo veel mee gedaan worden.

  2. 🤔 tja weet niet zo goed wat ik er van moet denken,niet zo’n geweldige acteur,hij viel een beetje tegen bij zijn laatste come back.
   Linda en Anton,Billy en Richard moeten gewoon terug.
   En ik vind ook dat de acteur die de rol tijdelijk van Julian heeft overgenomen het super goed doet.

  3. Leuk dat er weer een oud karakter terugkomt, iets minder leuk dat het Stefano is… Dan had ik liever Amy terug zien komen, daar hadden ze nog zoveel meer mee kunnen doen dan een gastrol van een paar maanden als opstapje naar Nieuwe Tijden. Voelt een beetje alsof het verhaal van Stefano wel verteld is nu Lucas ook niet meer terug gaat komen.

   Ik heb het vermoeden dat Shanti de baby verliest, daardoor haar relatie met Rik zwaar onder druk komt te staan et voila, daar is Stefano. Die zijn beste vriend niet wil bedriegen, maar als een blok voor haar valt.

  4. Tja, Niet mijn favoriete acteur ever (altijd beter dan Rik of Bing) Anton en Linda hadden er nooit uit gemoeten. Als er toch iemand terug moet: Martine Hafkamp (maar die heeft geen familie en vrienden meer in de serie) Billy en Richard. Als er toch een Sanders terug moet. Dan Amy,

   • yes Amy en Nick Sanders terug want de slechterikken raken op na de ciff denk ik.
    Maar Billy zou ik de eerste 10 jaar wel terug willen , wat een actrice en wat een mega rol .
    Stefano vind ik gewoon oninteressant en niet zo een beste acteur maar dat is persoonlijk.

    • Volgens mij is ze bi…
     Gaat ze dat meiske bog een keer verraden door er met een man vandoor te gaan net als in Thailand.

     Ze/de actrice heeft hier niet echt een introductie gekregen, maar toch is ze nog aanwezig.. dus wie weet, grote kans

   • Met je eens. Komt dan wel voor “bruiloft” maar te gelijk weer onrust stoken en vervolgens gaat hij weer.

    • hij kan mij niet snel mogelijk weer vertrekken, ik vind hem niet geloofwaardig acteren, hij zegt zijn zinnetjes altijd zo bloedloos op en ……………………nou ja gewoon een overbodig karakter en kom op Nina heeft een zusje die in het niets verdwenen is , hop Amy terug, veel spannender.

  5. Hij komt definitief terug, staat op zijn insta. Ben vooral benieuwd wie zijn love interest zal worden, want er is geen vrouw beschikbaar. Shanti of Saskia zouden de enige opties zijn. Dus gok dat er ook een nieuwe dame naar Meerdijk zal komen.

   • Staat inderdaad op z’n insta.

    RTL (woordvoerder) heeft het wel over een langere tijd, maar tegelijkertijd zeggen ze, het is niet bekend voor hoeveel afleveringen.
    Klinkt voor mij niet als voor vast terug.

    • pfffffffffffff hij gaat dus proberen om het veilingshuis binnen te komen omdat zijn bedrijf in Amerika failliet is en gaat dus Daan er uit werken.
     Net nu ik de band die ontstaat tussen Ludo en Daan zo interessant en bij tijd en wijlen ontroerend vind.
     Hopelijk laten de schrijvers Daan gewoon op zijn plek en zo snel mogelijk die verschrikkelijke Stefano weer terug naar waar hij vandaan kwam.

     • Ja same, vind het ook wel een ontroerende band tussen Ludo en Daan 🙂 Benieuwd wat Stefano komt doen… Als ze hem maar geen relatie laten krijgen met Linda hahhaha