Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Beau Schneider keert voor even terug in GTST

  3

  Zojuist werd in RTL Boulevard bekend gemaakt dat Beau Schneider binnenkort terugkeert in GTST. Zijn comeback zal van tijdelijke aard zijn. Beau verliet de soap in 2015 voor zes maanden. In maart 2016 maakte hij voor drie weken zijn comeback om vervolgens de serie definitief de rug toe te keren.

  Beau Schneider vertolkt het personage Tim Loderus. In oktober 2015 besluit Tim dat hij voor een half jaar vertrekt naar zijn moeder in Afrika. Daar gaat hij aan de slag als arts in een ziekenhuis. In maart 2016 keert Tim terug naar Meerdijk. Zijn vrouw Sjors is dolgelukkig dat hij weer terug is, maar Tim heeft andere plannen. Tim wil samen met Sjors en haar dochter Lana emigreren naar Kenia. Sjors wil echter in Meerdijk blijven en dus besluit Tim om alleen naar Afrika te emigreren.

  Het is nog niet bekend wanneer Tim terugkeert naar Meerdijk.

  Delen

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. En ook niet waarom. Kan namelijk geen enkele reden bedenken waarom een terugkeer zinvol zou zijn. Dat met Sjors lijkt me meer dan afgerond… we zien wel.

  2. Als er nou iemand weg kon blijven door zijn nietszeggende rol en karakter was het hij wel. Die maakt de serie niet spannender helaas.