Bertrie geraakt door ‘hartverscheurende reacties’

De aftrap van het 33e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden heeft een gevoelige snaar bij een hoop kijkers geraakt. De scènes waarin te zien is dat Shanti en haar man Rik geconfronteerd worden met de dood van hun dochtertje Jasmijn, zorgen voor de nodige emotionele reacties bij GTST-kijkers.

Actrice Bertrie Wierenga, die de rol van Shanti speelt, heeft de afgelopen dagen een hoop berichten ontvangen. “Wat ontzettend veel hartverwarmende en tegelijkertijd hartverscheurende reacties op de afleveringen van GTST”, deelt ze op Instagram.

Na een heftige bevalling wordt Shanti geconfronteerd met de dood van haar dochtertje Jasmijn.

“Dat raakt mij ontzettend en ik wil jullie allemaal laten weten dat ik met heel veel liefde aan jullie denk. (…) Ik mag het dan wel niet in het ‘echt’ hebben meegemaakt, maar ik hoop dat ik toch een stukje collectieve pijn heb aangeraakt, waardoor er mogelijk wat helend licht op dit onderwerp mag schijnen.”

Volgende week woensdag (nu op Videoland) wordt de begrafenis van Jasmijn uitgezonden. Het zijn misschien wel de meest aangrijpende scènes die GTST ooit op de buis heeft gebracht.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties
  1. Zo goed gespeeld. Een woord…..wowww. Veel gehuild en zo mooi hoe het tegenwoordig kan allemaal. En hoop dat het mensen tot inkeer komen, dat het kindje toch geleefd heeft en dat je niet mag oordelen hoe iemand er mee omgaat. Oordeel mensen niet als ze stil staan op de dag van geboorte/sterfdag van hun kindje. Na 15 jaar denk ik nog als het de sterfdag is. Ik heb abortus moeten doen, maar heb het er nog moeilijk mee.

  2. Wat super goed gespeeld zeg, dit is echt klasse van de bovenste plank. Natuurlijk ook van Rik want ook hij is een topper in dit. Mijn cijfer voor jullie is een hele dikke 10+

  3. Heel convronterend ,heb zelf ook m,n dochter in de arm gehad .zij leefde nog en was aan het sterven. Bijna 1 ,1/2 uur duurde dit al schokkend vreselijk.
    Maar goed gespeeld.

  4. Vooruitkijkend op videoland heb ik nu de begrafenis gezien en ik kan zeggen zo heftig heb ik het nog nooit gezien bij GTST . Het maakt heel veel los bij de mensen en ook ik heb zitten janken . Shantie en Rik zetten hier een stukje acteertalent neer wat zo goed is en ik vind het heel knap om dit zo te spelen !!!

  5. Respect voor jullie hoe jullie ook een mogelijkheid van deze heftige situatie hebben kunnen neerzetten. Het is misschien wel confronterend voor ouders die dit echt hebben meegemaakt maar ik zie het ook als een voorbeeld hoe zoiets zou kunnen zijn. Het mooiste van de serie is dat ik enorm meeleef en me inleef in de perikkelen in en rondom meerdijk alsof het een stukje eigen familie is.

  6. Tis wel goed dat ze na afloop einde van gtst een tekst schrijven over werkelijkheid….maar voor het begint zouden ze neer kunnen zetten gevoelige aflevering dan weten sommige mensen dat het herrineringen kunnen opwekken …maar is zeker mooi na gespeelt…

Vorig artikel

Bing en Nina weer uit elkaar?

Volgend artikel

Spoilers 12 t/m 15 september

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!