Bertrie Wierenga wint Televizier-Ring Acteur

GTST-ster Bertrie Wierenga heeft de Televizier-Ring Acteur gewonnen. De actrice, die de rol van Shanti Vening speelt in GTST, kon haar geluk niet op.

,,Ooh kut”, begon ze zenuwachtig haar speech. Bertrie voelt zich door de prijs ‘even extra gezien’. ,,Ik vind dat iedereen dat gevoel elke dag hoort te hebben, ongeacht welke prestatie dan ook. Deze ring is voor iedereen die zich minder gezien en gehoord voelt. Wees lief en alsjeblieft zacht voor elkaar, want we hebben geen idee wat voor pad iemand bewandelt in het leven.”

De actrice maakte vorig jaar grote indruk op GTST-kijkers met de verhaallijn over de doodgeboren baby van Rik en Shanti.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties
 1. Ik.gun het haar van harte hoor, en ze acteert best goed. Maar ik vind de prijs een beetje overdreven. Voor je prestaties in GTST,. hoef je nu geen hoogstandjes uit te halen. En als het alleen daar op gebaseerd is dan vind ik het jammer. Maar ik vind haar een leuke vrouw en gun het haar natuurlijk wel.

  1. Wow, heb jij uberhaupt wel een aflevering gezien???? , deze verhaallijn en het acteren van Bertrie was werkelijk fenomenaal.
   Ik vind persoonlijk als kijker van de eerste aflevering dit 1 van de allerbeste acteerprestaties die er ooit geweest zijn in GTST.
   Maar ik denk dat je dit hier schrijft omdat je GTST minacht en het leuk vind om mensen te kleineren, case closed!

 2. Geweldig en meer dan verdiend !.
  De verhaallijn Jasmijn en Shanti was DE verhaallijn van het seizoen voor mij, Oscarwaardig gespeeld door Bertrie en dus terecht beloond .
  En nu snel weer terug komen in GTST want we missen Shanti ๐Ÿ™‚ enne neem Billy mee terug naar Meerdijk.

 3. Echt wel dik verdiend toppertje ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
  Ik hoop dat je snel met Billie terug komt naar Meerdijk.
  Het is saai zonder jullie โ˜บ๏ธ

 4. Gefeliciteerd Bertrie , ik had ook niets anders verwacht. De rol van Shantie speel je zo onwijs goed , de verhaallijn rondom de dood geboren baby, het was een stukje acteer talent van hele grote hoogte !!! Ik hoop dat je nog lang in GTST blijft want samen met Rik ( Ferry ) speel je geweldig , evenals de hele cast van GTST !!!

error: Kopiëren is niet toegestaan!