Billy is terug!

GTST-fans hebben er even op moeten wachten, maar volgende week donderdag is het dan eindelijk zover: Billy de Palma is weer te zien in GTST.

Het personage, gespeeld door Lone van Roosendaal, sloeg na de moord op Leon op de vlucht en verdween daarmee uit beeld. Rechercheur Daan is op zoek naar ieder spoor van de verdwenen diva, en dat spoor heeft hij nu eindelijk gevonden. Aan de hand van een telefoongesprek tussen Billy en haar dochter Shanti, probeert hij te traceren waar De Palma zich bevindt.

In het niet al te gezellige telefoongesprek eist Billy dat Shanti al het contact met haar vader Pieter verbreekt en dat ze ‘zo ver mogelijk bij hem uit de buurt blijft’. “Zoals jij altijd fantastisch bij iedereen uit de buurt weet te blijven toch?”, antwoordt Shanti. “Zodra iemand ook maar dichtbij komt op wat voor manier dan ook, dan ren jij weg. Van Richard, van mij, van Pieter. Mam, hij was hartstikke gek op je. Als hij had geweten dat ik bestond, al die jaren”, gaat ze verder. Billy wil graag de situatie aan Shanti uitleggen, maar geeft ook aan dat ze niet kan terugkeren naar Meerdijk. “Weet je wat, blijf dan ook gewoon lekker helemaal weg!” roept een verdrietige Shanti die vervolgens de verbinding verbreekt.

Intussen hoopt Daan dat het telefoontje voldoende informatie heeft opgeleverd om Billy’s locatie te achterhalen. Of dat gelukt is, lees je hier.

Total
0
Shares
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?