GTSTCourant - Billy de Palma

Neemt Billy het heft in eigen hand?

Het web rond Rob Bekkers sluit zich langzaam maar zeker nu Billy en Ludo het heft in eigen handen nemen en willen afrekenen met de gestoorde therapeut.

Inmiddels is het getrouwde koppel erachter achtergekomen dat Carmen Verveer in opdracht van Rob werkt. Om ervoor te zorgen dat Carmen haar mond houdt, heeft Rob haar gedwongen laten opnemen in een gesloten inrichting. Wel of geen Carmen: Ludo en Billy zijn ervan overtuigd dat Rob overal achter zit en gaan daarom over tot actie. De twee bundelen hun krachten.

Rob voelt de hete adem van Billy en Ludo in zijn nek en wil Meerdijk daarom zo snel mogelijk, samen met Janine, verlaten. Billy laat Robs telefoon en laptop hacken en komt er op deze manier achter dat hij een hersentumor heeft. Althans, dat beweert hij. In werkelijkheid is Rob kerngezond en gebruikt hij deze smoes alleen maar om Janine bij zich te houden.

Meerdere malen bedreigt Billy Rob door hem haarfijn duidelijk te maken dat zijn leven binnenkort ‘ineens’ voorbij kan zijn. Billy voegt daad bij haar woord, want niet veel later treft Janine Rob levenloos in zijn kantoor aan… Wordt vervolgd!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties
  1. Ben benieuwd hoe Janine er dan achter gaat komen dat Rob overal achter zat. Carmen zal ze misschien niet geloven mocht ze die te spreken krijgen. Spannend….

Vorig artikel

Spoilers 23 t/m 27 september 2019

Volgend artikel

Spoilers 30 september t/m 4 oktober 2019

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!