‘Billy neemt in de cliff wraak op Richard’

Lone van Roosendaal, de actrice die in GTST de rol van Billy de Palma vertolkt, speelt ook dit jaar weer een grote rol in de zomercliffhanger van de soap. “Billy wordt nogal gekwetst door Richard. Ze heeft daar in eerste instantie veel verdriet van, maar herpakt zich en neemt in de cliffhanger wraak op hem”, vertelt Lone aan Veronica Superguide. “Ze zorgt ervoor dat Richard behoorlijk in de problemen komt.”

Het is geen vanzelfsprekendheid dat Lone na de zomer nog in GTST te zien is. “Maar zelfs als ik zou overlijden, zou er een tweelingzus van Billy in de serie kunnen komen.”

De cliffhanger van GTST is donderdag 8 juli te zien op RTL 4 (1 juli op Videoland).

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 reacties
  1. Richard gaat niet doid in iedergeval,,ik zag op insta een oproep waar mensen een verhaallijn kunnen insturen die moet gaan over Laura en Richard dus gaat hij ook niet dood lijkt me..

  2. Zeker een raar verhaal,maar als Billy zou te komen overlijden,dan komt er misschien een tweeling zus op de proppen,waarom? En is dat dan weer Lone Rozendaal?Ze maken er soms wel een verwarrend verhaal van.Net als dat gedoe rondom Tommy,ze wil hem wel,ze wil hem niet en nu weer wel.Ze hadden dat kereltje veteraan Shanti en Rick kunnen geven,nu wordt er met dat kindje veel teveel gehandeld

    1. Ik weet 99,5% zeker dat Lone van Roosendaal niet serieus was toen ze met dat tweelingzus verhaal aankwam. Een sarcastische grappige verwijzing naar die ene behoorlijke foute en luie troef om een populaire badguy weer terug te brengen. GTST heeft zich hier natuurlijk sowieso al eerder ‘schuldig’ aan gemaakt (vandaar haar verwijzing denk), al vond ik dat persoonlijk toch een leuk in elkaar gezette verhaallijn destijds.

    1. Ik heb gelezen dat Billy er achter komt dat Richard nog steeds dingen voor haar geheim houdt / achterhoudt. (Richard’s dubbele agenda)

Vorig artikel
GTSTCourant - Billy de Palma

SPOILERS 5 T/M 8 JULI

Volgend artikel
GTSTCourant - Anton Bouwhuis

Anton en Linda zijn weer terug

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!