Bing betrapt Nina en Daan in bed

De affaire van Nina en Daan is al weken het grootste schandaal van Meerdijk. Maar nu Nina toch voor Bing kiest, zijn haar vrijpartijtjes met Daan definitief voorbij. Daar laat laatstgenoemde het echter niet zomaar bij zitten…

Daan is uit op wraak als Nina hem duidelijk maakt dat ze niet meer verder met hem wil. Hij haalt haar over om nog één keer met hem te vrijen, zodat ze op een volwaardige manier ‘afscheid’ van elkaar kunnen nemen. Daan boekt een kamer in hotel De Rozenboom en lokt ook Bing naar diezelfde kamer via een berichtje met Nina’s telefoon. Net op het moment dat de twee met elkaar in bed liggen, komt Bing binnen. Oeps!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 reacties
  1. Ik hoop het ook niet maar na de aflevering van vandaag op Videoland ben ik bang van wel. Of iedereen moet Nina op een begeven moment uitkotsen.

   1. Inderdaad, na het bekijken van de aflevering van vandaag via videoland zie ik het sombere ook in?
    Echt jammer, toch blijf ik ergens hoop houden.

 1. Ik vond de eerste aflevering in de nieuwe stijl nu al een verbetering! Super leuk met Cas en Tamara, maar ook spannendere seksscènes, buitenopnames, de hond (na Balou van Roos en Stud van Nina hebben we lang geen huisdier meer gezien), wat meer humor en veel meer herkenbare dingen.

  Dat Bing binnen zou komen lopen zag ik even niet aankomen, ik verwachtte eerder dat Daan het zou opnemen en dan Bing ermee zou confronteren. Nu al benieuwd naar morgen!!

 2. Niet echt netjes van Daan. Een echte vent neemt zijn verlies. Maar ja, dat is Daan niet, blijkt wel weer.

  Alles bij alles, jammer deze afloop, had ook anders gekund.

 3. Tja.. het was te verwachten natuurlijk. We zullen nu wel weer een wel scheiden/niet scheiden drama verhaallijn krijgen. Ik vind het totaal oninteressant. De nieuwe familie vind ik nu al helemaal leuk! Ik ga me daarop concentreren.

 4. Het zou echt een stuk verrassender zijn geweest als die affaire nou eens NIET uit zou zijn gekomen. Deze afloop kan zelfs een kleuter nog voorspellen

error: Kopiëren is niet toegestaan!