Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Sjors en Bing komen nader tot elkaar

  31

  Oude liefde roest niet! Dat blijkt maar weer eens uit de komende afleveringen van GTST.

  Bing en Sjors, die in het verleden met elkaar getrouwd waren, groeien steeds dichter naar elkaar toe. Zij staat hem bij in zijn moeilijke fase met Nina en andersom hij haar met alle perikelen rond Lana.

  Tot groot verdriet van Sjors besluit Lana Meerdijk 25 februari te verlaten. Ze vindt haar troost niet bij Amir, maar bij Bing. En dat loopt iets anders dan gepland als de twee in het kantoor van Bing met elkaar beginnen te zoenen…Betekent dit een nieuwe start van Sjors en Bing?

  Delen

  31 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Hallo mensen het is maar een serie jullie doen alsof dit de echte wereld is… Wordt wakker en kom met je dikke reet achter de tv vandaan en doe iets nuttigs

   • Eh , kom jij met je dikke reet vanachter je schermpje vandaan want blijkbaar vind je het helemaal te gek om het allemaal te lezen hier en stupide opmerkingen te maken.
    Doei, Kriesh, u bent de zwakste schakel !

  2. Wanneer gooie ze eindelijk die pul eruit????? Ik heb serieus echt zooo genoeg van dat mens! Ik had serieus liever gehad dat lana bleef en puk eruit vloog.. wat vind ik dat een irritant mens vanaf ze de serie inkwam

   Dat bobby eruit gaat prima die had toch niet veel toevoeging aan de serie…

   Sjors en bing. Mmm ben benieuwd of dat verder gaat dan n beetje vreemdgaan.. nina en bing zouden ja ook weer wat tot elkaar groeie.. maja we zullen zien.
   Gtst is onderhand al zo lang bezig dar we alles denk ik onderhand wel al 10 keer voorbij hebben zien komen..

  3. Weer veel herhaling voorspelbaar.,in gebeurtenissen .Maak de schilderij kwestie nu eens spannend en een verhaal et,, opa,, Verknip niet zo veel stukjes. Zo red gtst het niet.

  4. Amir ook eruit svp met z’n rare streken, altijd dat eeuwige gezeur dat zn vrouw niet naar hem luistert, hem niet serieus neemt.

   • Ik vind hem ook een zeurende asielzoeker geworden en dat was toen hij een asielzoeker was dus niet zo ,dus waarom nu wel snap ik niet eigenlijk.
    Zo stereotype eigenlijk .
    Maar laat Bing en Sjors maar samenkomen (zat toch voor de 300ste keer in de verwachting ) en doe dan Amir maar met Nina, ze hebben tòch een kind samen.
    Maar het hele gedoe van Bing en Nina en de kinderen vat ik helemaal niet, Nola is niet van Bing dus wat heeft hij te zeggen over in ieder geval Nola, geen rechter, politie of wat dan ook zou Nola bij Bing laten in het echte leven.
    Nou ja, het is en blijft een soap natuurlijk en we blijven allemaal kijken (ik toch).

    • Bing heeft Nola en Max officieel erkend en is heeft dus net als Nina het ouderlijk gezag over de kinderen…vandaar dat hij ze op lam eisen.

     Sjors en Amir is eigenlijk al heel lang kommer en kwel…weinig geluk na hun huwelijk…dus zou het niet erg bonden als zij uit elkaar gaan. Amir is zonder Sjors ook veel leuker denk ik. Zie hem wel graag blijven.

     • Wat je hier zegt klo0t niet helemaal ik heb 2 kids met mijn vriend en hij heeft ze ook erkend maar dat betekent niet dat je dan automatisch rechten hebt over een kind die rechten moet je dan weer samen aanvragen via het O.M dit gaat gewoon online dus vandaar inprincipe heeft bing nog geen fluit te vertellen over de kids behalve over zijn eigen Zoon !!!

    • Als bing de rechten over de kinderen ( dus ook nola) heeft en ze erkemd heeft als kinderen heeft bing net ziveel recht als nina ookal is bing niet de echte vader zo staat het wel op p
     Papier

     • @Muts, dat is toch precies wat @F1986 schrijft.

      Kinderen erkennen wil niet automatisch zeggen dat je ook automatisch de rechten over ze hebt. Die rechten moet je als partners samen (dus apart van het erkennen) aanvragen.
      Het kan natuurlijk zijn dat Bing en Nina dat destijds wel geregeld hebben, maar op dit moment is dat (mij) niet duidelijk.

      Bing heeft wel over Manu alle rechten en zeggenschap, omdat Bing zijn biologische vader is.

      • Klopt wat muts en moud zeggen. Mijn vriend en ik zijn niet getrouwd, maar bij zwangerschap heeft hij de ongeboren vrucht erkent. Moesten met zijn tweeën naar het gemeentehuis. Bij geboorte aangifte gedaan, met mijn paspoort en de papieren erkenning ongeboren vrucht. Daarna via internet gezamenlijk het gezag vast laten leggen. Je krijgt dan papieren van de rechtbank(-griffier) thuis. Anders heeft mijn vriend geen poot om op te staan

      • Er is een verschil tussen een kind erkennen en een kind adopteren. Alleen de biologische ouder kan een kind ( vaak vader) erkennen. Dat wil inderdaad niet per definitie zeggen dat hij dan ook gezag heeft.
       Een stiefvader ( zoals Bing dus) kan een (stief)kind nooit erkennen, maar wel adopteren. Op dat moment heeft hij net zo veel gezag als in dit geval Nola.

       Er is ooit eens gezegd, dat Bing de Nola heeft geadopteerd. Hij kan daarom doen en laten wat hij wil. Zoals hij dus ook doet.