Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Bing gaat vreemd met Mare

  10

  Het nieuwe jaar kan niet slechter beginnen voor Nina Sanders: haar partner Bing Mauricius is vreemdgegaan met Mare. In de maandtrailer van januari is te zien dat Nina, die weer terug is in Meerdijk, een duidelijke boodschap heeft voor Mare. “Je blijft met je gemanicuurde handjes van mijn man af”, roept ze.

  Marly van der Velden maakt dus binnenkort eindelijk haar rentree als Nina Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice ging een tijdje met zwangerschapsverlof. Afgelopen zomer verwelkomende ze zoontje Jimi-Jones.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik zie het wel weer gebeuren dat Janine en Ludo weer voor de zoveelste keer uitelkaar gaan als Janine te horen krijgt dat Richard vast zit voor drugssmokkel en dat Ludo hiermee te maken heeft.

   • Ik vind sowieso elke verhaallijn op dit moment een herhaling van wat we al gezien hebben in gtst.Saskia die verliefd word op een ander(nina,bing,daan) Een zus die verliefd word op de ex(als je marwan al een ex kan noemen) van haar zusje en dan bing en mare…uiteraard was dit een opvulling voor de afwezigheid van nina.Ik irriteer mij gewoon aan dat die demi en de familie verduijn zo een drama ervan maken.Oke het is de vader van tom maar die 2 hebben 1 of 2 keer seks gehad,meer is het niet.Jesus puberaal gedoe.En waar is de verhaalllijn van leon nu gebleven dan of is dit gewoon een plottwist omdat de verhaallijn stuk liep?

  2. Waardeloos karakter die Mare,snap de meerwaarde niet.
   Zo jammer dat de echte acteurs zoals de Bouwhuisjes plaats moeten maken voor zoiets.

  3. Op mij komt die verhaallijn met Bing en Mare nogal gehaast over. Alsof er nog even snel iets bedacht moest worden om Bing bezig te houden tijdens de afwezigheid van Nina.

  4. Tuurlijk, die twee gaan aan de lopende band vreemd. Heb gisteren sinds lange tijd weer eens gekeken en het gaat alleen nog maar over seks. Waar de fok zijn die schrijvers mee bezig???