Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Blijft Amir in leven? Je leest het hier!

  15

  Het was dé grote vraag van GTST’s zomercliff 2019: Blijft Amir in leven?!

  In de laatste aflevering van seizoen 29 werd Amir tijdens zijn eerste traumahelikopter dienst bruut met een honkbalknuppel op zijn hoofd geslagen door een doorgedraaide man. Eenmaal in het ziekenhuis kreeg Amir ook nog eens een hartstilstand. Daarmee was het laatste shot van seizoen 29 een feit.

  Fans van Amir hoeven niet te treuren, want… Amir blijft in leven! De weg naar herstel zal moeizaam zijn, want Amir heeft geen gevoel meer in zijn rechterhand. Anton Bouwhuis werpt zich daarom op als coach om Amir te ondersteunen tijdens dit moeilijke traject.

  GTST is vanaf aanstaande maandag weer elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Vanaf morgen zijn de eerste vijf afleveringen van het nieuwe seizoen ook te bekijken op Videoland.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Willem Thomas op

   Gtst moet dringend op zoek naar een nieuwe identiteit. Te belerende programma’s worden steeds minder door het grote publiek getolereerd.

  2. Net de eerste week gekeken, en het gaat precies verder waar het in het vorige seizoen mis ging.

   Billy en Ludo leek een interessant punt in de cliffhanger, maar uiteindelijk is het niks bijzonders. De families worden bedreigd, en waar ludo normaal zijn hele leger mannetjes op zet, doet hij nu braaf wat er wordt gevraagd. Billy en ludo hebben zeker chemie, maar dat kunnen ze zoveel beter uitwerken.

   Dan Jojo, sneu dat ze diabetes heeft.. Maar het wordt wel heel erg kinderachtig neergezet. En dan Kimberly, in mijn ogen 1 van de beste toevoegingen de afgelopen seizoenen, ze is nu zo’n aandachtvragende wijsneus geworden. Om al helemaal niks te zeggen over Rover en Valentijn.

   Amir is ook weer ouderwets vervelend
   .. En er zijn uiteraard weer problemen tussen hem en Sjors. Alsof we dat afgelopen seizoen al niet 10x gezien hebben..

   Rik, Bing, Lucas, ze lijken allemaal een beetje uitgespeeld en vallen in herhaling.

   Ik ben nog steeds dol op Gtst, maar ze moeten wel echt met wat beters komen.

  3. Hopelijk wordt het een beter seizoen dan vorig jaar!!
   Jammer dat JoJo, Lana er nog zijn en dat Amir leeft. Voor de nodige drama mocht hij wel dood.

   En dan nog die rare vriendin van Nina waar ze het nog nooit over had. Florien was haar hartsvriendin. Ze had het nooit over Puck. Fuck Puck!
   Lana, JoJo, Valentijn, Tiffy!! Ze moesten gewoon wegblijven!!!
   Zulke personages en slecht acteerniveau gaat er voor zorgen dat Gtst van de buis gaat!!

  4. Ik vind dat Amir te snel wakker geworden is, hij moest misschien nog even wat langer in coma liggen. Echt iedereen in Meerdijk hersteld snel, dat het niet meer realistisch is.

   • Anders duurt het weer voor iedereen te lang . Het is ook nooit goed . Kijk gewoon niet meer dan hoef je ook niet te zeuren.

    • Ik bedoel meer dat hij gelijk in de eerste aflevering wakker werd, persoonlijk zou ik het beter vind als hij bijvoorbeeld aan het einde van de week wakker werd niks zegt en dat we dan zouden moeten wachten van maandag om te zien hoe het met hem gaat. Ik de eerste vijf aflevering al gekeken en er geen spanning.

    • Madeleine , iedereen mag zijn/haar mening geven en dan van jou iedere keer dat eeuwige zinnetje “Kijk dan lekker niet” (onder verschillende namen) is echt irritant nu.
     GTST gaat inderdaad helemaal naar de klote door deze irritante rollen , JoJo heeft “maar” diabetes , nou mijn partner ook en zo erg is dat ook weer niet en ze doen alsof ze een vreselijke dodelijke ziekte heeft, nee dus.
     Lana is vreselijke rol en nog slechtere actrice die haar tekst opzegt alsof ze 10 meter onder water zit dus misschien als ze de dame vervangen dat het nog iets zou worden maar met deze actrice wordt het nooit wat.
     Amir begon in de serie geweldig maar wordt steeds meer een stereotype van mannetje is de baas en Sjors hou je kop want je bent maar een vrouw……………. heel slecht voor de kijkcijfers dus.
     Tiffy , tja ………………. zwijg ik maar beter over want wat een domme verhaallijn gaat dat worden met een Lucas die vader wordt en dan weer hysterisch in het rond gaat rennen een heel seizoen.

     Ik ben wel weer blij met Billy , mooie actrice, geweldig gemeen mens (wat we dus wel gemist hebben) en de verhaallijn met Ludo nu is ondanks dat hij ongeloofwaardig is wel leuk om naar te kijken dus krijgt een vette kans van me .

     En verder zullen we allemaal blijven klagen over de jeugd die er in zit , maar ook in Meerdijk zullen ze moeten vernieuwen af en toe (vaak helaas maar is niet anders)
     Oja haal in hemelnaam zo snel mogelijk Aysen terug met een megacontract want die kan echt niet weg blijven.

   • Lana en Jojo vind ik inderdaad zeer zwak en ongeloofwaardig overkomen in hun personage. Je ziet dat ze het spelen en bij een goede acteur geloof je dat ze het karakter echt zijn.

    En ja Madeleine, we kijken lekker wel 😛 Van een beetje gezonde feedback is namelijk nog nooit iemand slechter geworden. Als GTST wil blijven bestaan, zullen ze toch ooit met de feedback aan de slag moeten gaan, want die feedback komt van -juist ja- de kijkers 🙂 Als we allemaal onze mond zouden houden én ook nog eens zouden stoppen met kijken zoals jij hier roept, dan komt jouw favoriete soap binnenkort niet meer op tv hoor, of hij verdwijnt achter een betaalde abonnementsdienst… Denk daar even over na als je kritiek/feedback leest hier. Dat is waardevoller dan je denkt.