Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Bloedneus en blauwe plekken: is Nola Sanders ernstig ziek in GTST?

  6

  Nola Sanders heeft al een aanzienlijke dosis drama doorgemaakt in Meerdijk, en het lijkt erop dat er binnenkort nóg meer op haar afkomt…

  Sinds 2022 speelt Noa Jacobus de rol van Nola Sanders in GTST. De 20-jarige actrice wist al snel de harten van het publiek te veroveren met haar vertolking van de rebelse puberdochter van Nina Sanders. Nola heeft in korte tijd al heel wat meegemaakt: zo kreeg ze een vriendje en hoorde ze dat De Rozenboom van haar is.

  Lees verder onder de video.

  Heeft Nola ITP of leukemie?

  Een nieuwe verhaallijn is inmiddels ingezet. Volgende week (nu te zien op Videoland) krijgt Nola plots een bloedneus. Een paar dagen later heeft ze ineens onverklaarbare blauwe plekken op haar lichaam.

  Na wat speurwerk op het internet komen Nola’s symptomen al snel overeen met die van de auto-immuunziekte ITP, een aandoening waarbij het immuunsysteem per ongeluk de bloedplaatjes aanvalt en vernietigt. Maar ook leukemie (bloedkanker) komt herhaaldelijk naar voren in de zoekresultaten.. Het zal toch niet?!

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Ik denk leukemie, alle symptomen heeft ze: Bloedneus, Hikken en blauwe plekken. In de trailer zie je ook dat Nola weer gaat baletten en in vermoeidheid raakt. Dit ziet echt uit als leukemie.

    Noa kan dit kan dit wel spelen. Zal wel heftig worden en veel verdriet

  1. koelewijn op

   ..ik zie de bui al hangen…oneindig veel ziekenhuisfragmenten….hebben we ondertussen wel genoeg gehad.

  2. Opt moment dak die bloedneus zag voelde ik al n verhaallijn omtrent leukemie aankomen. Lijkt me heel pittig om op n nog jonge leeftijd zo’n verhaallijn te moeten spelen.

  3. gtstfan2015 op

   Ik ben bang dat het Leukemie is je ziet in de maandtrailer Nina en Bing elkaar troosten. Nina zegt: Ze is nog zo jong