Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Bing en Nina weer uit elkaar?

  12

  Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden begint niet al te best voor Nina Sanders en Bing Mauricius. Vernieuwden de twee vorig seizoen nog hun huwelijksgeloften, is er nu alweer heibel in hun relatie.

  Bing heeft het kaartje ontdekt dat Mare voor hem heeft achtergelaten. Daarin schreef ze: “Lieve Bing, ik vind dat je dit moet weten. Nina is de vrouw met wie Lars een affaire had.” Eerder dit jaar werd Nina verliefd op Lars, de inmiddels ex-man van Mare. De twee hadden een kortstondige affaire.

  Bing is op zijn zachtst gezegd niet blij met het nieuws dat zijn vrouw wéér is vreemdgegaan. Hij logeert tijdelijk in De Rozenboom. Overleven Nina en Bing de zoveelste relatiecrisis of is het nu echt klaar?

  Delen

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Tja, zoveelste personage wat een ander karakter krijgt, Dian Alberts was de eerste van sympathiek naar bitch. Stefano (Bas is niet de beste acteur)(vin het lijk toch). Linda (Babette is gelukkig weer terug en kan wel acteren is goed voorbeeld van bitch naar sympathiek) Had dan Billy de Palma (Lone) terug gehaald met wraak naar Agaath (Pamela) 2 bitches en beide zulke goede actrices. Ludo & Palma gaan samen werken. Linda moet in de serie blijven, helaas afgelopej jaar te saaie verhaallijn, kids uit huis maar kunnen kids van broer Simon opduiken (bijvoorbeeld stage huisarts) wat ze nooit wist en naar Meerdijk komen te studeren. Babette van Veen/ Linda Dekker is GTST! Net als ooit Oom Harmsen, begon als klager en eindigde als sympathieke gehaktballen oom. Met Linda Dekker kan je alle kanten op maar was afgelopen jaar slechte verhaallijn geschreven op die gestoorde vrouw 2 jaar geleden na. Stephanie Stenders tijdelijk terug, de vrouw die Laura van Robert afpakte en later zorgde dat Albers&Albers failliet ging, Janine hierdoor ook betrokken was door fusie met Flash, Stephanie een relatie met Ludo krijgt, Ze was de tweede bitch na Martine Hafkamp. Heb je goede verhaallijn met Ludo, Palma, Stefano,Janine, Linda, Laura. Dan Robert terug komt en wil trouwen met Laura en dan de cliffhanger waar alles samen komt oa Laura en Henk.

   • Bedoelde dat Stephanie: Robert van Laura afpakte, ze was goed in haar rol. Stephanie Stenders-Kreeft en Robert Alberts terug voor paar maanden. Heeft Linda nog een betere verhaallijn als Robert terug is. Stephanie die altijd een hekel had aan aan oa Linda, Janine en Laura en haar liefde was Robert Alberts.

  2. Is nu toch wel een keer klaar tussen Nina en Bing lijkt me. Iedere keer hetzelfde. Vind het nog altijd jammer dat ze Nina en Daan niet samen hebben laten blijven, vond hen heel leuk samen.

   • Wellicht zijn er toch nog kansen voor Nina en Daan. 🙏

    Daan kan ook goed overweg met Ludo, dus wie weet. 😁
    Want Ludo is niet altijd gelukkig geweest met het huwelijk/relatie tussen Bing en Nina.

    • Ik vind de chemie tussen Daan en Ludo werkelijk aandoenlijk dus van mij mag Bing snel weg en Daan erin als schoonzoon in huize Sanders.

     • Klopt helemaal. Gisteravond ontroerde mij het moment tussen Ludo en Daan ècht. Toen verteld had over baby Jasmijn.
      Leek wel vader en (schoon)zoon.

      Maar dat gezicht van Stefano beviel mij helemaal niet. Die gaat nog voor veel onrust zorgen. 🤔

      • Ik vind Stefano nu al vervelend en helemaal niet het karakter dat we al jaren gewent zijn, dit is weer zo een ongeloofwaardige karakter switch , de goedzak wordt de slechterik .
       Maar ja, iemand moet de slechterik zijn natuurlijk, wel jammer dat Daan het slachtoffer van Stefano gaat worden straks.

      • Helemaal mee eens.

       Stefano gaat een vervelend en gemeen karakter spelen dit seizoen.
       En ja, daar kan Daan de dupe van worden.
       Laten we hopen dat Ludo dat snel doorheeft waar Stefano mee bezig is en opkomt voor Daan.