donker

Breaking nieuws: Anton Bouwhuis is inderdaad de vader van Tiffy Koster

Het GTST Magazine heeft deze zomer bericht over het grote geheim van Anton Bouwhuis. Is hij de biologische vader van Tiffy Koster uit Nieuwe Tijden? De vierde editie geeft uitsluitsel.

Bernadette, de biologische moeder van Tiffy, had twintig jaar geleden een kortstondige affaire met Anton Bouwhuis. Ze raakte in verwachting van zijn kind. Onder druk van haar ouders besloot Bernadette naar Zwitserland te gaan. Ze verbleef er in een luxe kuuroord, waar ze tot rust kwam en de uiteindelijke beslissing nam om de baby meteen na de geboorte af te staan. Het was inmiddels al te laat voor een abortus. Bernadette heeft Anton nooit durven inlichten over haar zwangerschap.

Zeventien jaar later krijgt Bernadette een telefoontje van haar dochter Moon, die inmiddels twintig is en in een studentenhuis in Utrecht woont. Ze hebben sinds kort een nieuwe bewoonster, Tiffy. Het meisje is vierentwintig en beweert dat Bernadette ook háár moeder is, en Moon dus haar halfzus. Ze heeft papieren die dat bewijzen. Een emotionele ontmoeting met Tiffy volgt. Tiffy vraagt zich af wie haar vader is. Bernadette wil echter Antons gezin niet ontwrichten en liegt tegen Tiffy dat haar vader is overleden.

Het lijkt er dus op dat Antons grote geheim in het nieuwe seizoen van GTST zal uitkomen. Het is nog niet bekend of Tiffy hiermee ook in GTST te zien zal zijn.


Total
0
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties
Heb je dit al gelezen?
GTSTCourant - Laura Selmhorst

Heeft Laura dementie?

Het zou zomaar eens kunnen dat Laura Selmhorst binnenkort wordt gediagnosticeerd met dementie. Haar geheugen laat haar steeds…
Lees meer