Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Britt Scholte en Floris Bosma ontslagen

  36

  Al enige tijd gingen er geruchten rond dat actrice Britt Scholte noodgedwongen moet stoppen met haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Op haar eigen Instagram pagina bevestigt Britt maandag dat ze binnenkort niet meer in de soap te zien zal zijn.

  “Afgelopen dagen heb ik veel vragen gekregen rondom GTST. En bij deze kan ik zeggen dat het klopt. Het GTST-avontuur is helaas afgelopen voor mij. In de basis was het een besluit van de schrijvers en kwam dat best als een klap. Je kan wel zeggen dat ik teleurgesteld was”, schrijft Britt op Instagram.

  Ze kijkt terug op een mooie tijd: “Ik heb de afgelopen 3 jaar met ontzettend veel liefde en plezier meegewerkt aan deze productie, veel geleerd en genoten. Ik ga mijn collega’s mega missen. Van crew tot cast.”

  Hoewel het nog niet bevestigd is door de acteur zelf, zal ook Floris Bosma binnenkort de soap verlaten. Zijn personage Rover Dekker zal samen met Britts personage Kimberly Sanders op wereldreis gaan.

  Door de dalende kijkcijfers van de soap wordt er momenteel flink aan GTST gesleuteld. Tijdens de najaarspresentatie van RTL vertelde tv-baas Peter van der Vorst dat de soap een ’te luxe’ uitstraling heeft en dat de cast te jong is. “De cast is vrij jong, waardoor de oudere kijker zich niet helemaal meer in de personages herkent.”

  Delen

  36 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik ben een jonge kijker van 17 en kijk hier sinds ik klein was al met me moeder Naar ik vind het ook wel wat hebben dat er jonge spelers in zitten?

  2. Ik had Brit nog wel graag in GTST gezien, hadden ze Hugo tenminste nog een reden kunnen geven om af en toe terug te keren. Maar de rest van die jonkies kan opdonderen.
   Ik ga weer kijken nu Robert en Julian terug keren!

  3. Wat jammer,ik ben een oudere kijker en al van het begin fan. Deze jongeren zijn geweldig,de ouderen terug in de serie?ga lekker van je pensioen genieten,je hebt je tijd gehad en geef de jongeren de kans!!!

  4. Heb bijna 20 jaar trouw elke dag naar gtst gekeken. Was de soap. Maar de laatste 2 jaar kijk ik gewoon niet meer. Er is niets meer over van de oude gtst. En dan Kimberly eruit halen. Ze hadden jojo, bobby, valentijn etc eruit. Moeten halen. En mensen als sjoerd, noud, Charlie, Robert etc daarvan moet er meer terug komen.

  5. Waarom hun laten gaan. Zei zijn juist een belangrijke rol in de soap. Ik had Valentijn laten gaan. Wat kan hij slecht acteren zeg! En jojo ben ik ook wel beetje zat.. erg jammer dat rover en kimberly laten gaan!

  6. het is een verhaal zonder eind het wordt niet afgemaakt en gaat niet vloeiend in elkaar over,het springt van het een in het ander en men vergeet bepaalde dingem af te maken.

  7. De verhaal lijnen duren te lang !!. Jammer ik vind of GTST al vanaf het begin,maar soms denk ik,moet het verhaal Zolang duren !!

  8. Jammer dat ze uit de serie moeten.
   Ik kijk al vanaf het begin en vindt het nog steeds een hele goede soap. Kijk elke avond met veel plezier. Dus ga zo door.

  9. Valentijn, Bobby en Jojo konden er beter uit gaan. Kimberly en Rover hebben nog zo een goeie verhaal lijn. Echt jammer dit…

   • valentijn moet blijven ja . hij is een sanders. Kimberly en rover ook . De enige die hier weg moeten zijn linda pinda en anton bouwhuis . De nieuwe sjors moet weg en de oude sjors moet terug komen. Amir mag weg. Jojo blijft ze heeft een goeie verhaallijn. Ik zal rover zo erg missen. Hij is erg knap 🙁 en ik wil dat hij blijft 🙁

  10. Rover eruit vind ik een uitstekende keuze, Kimberly had wel mogen blijven hoewel haar verhaallijnen wat saai waren tegenwoordig. Valentijn vind ik wel leuk nu met opa Ludo…maar volgens mij ben ik de enige 😉 Jojo zie ik wel graag vertrekken…

   • Ik vind Valentijn een mormel van een jong en rol maar inderdaad met zijn opa vind ik het geweldig , die verveelde kop van Valentijn als hem weer eens op liefhebbende opatoon verteld wordt wat hij moet doen van opa Ludo, helemaal geweldig .
    Maar acteren kan het ventje helaas verder niet en is duidelijk gekozen voor zijn looks .
    Kimberly vind ik ook leuker dan de bv vreselijke Lana , maar inderdaad Rover met de expressie van een robot eruit is een mega vooruitgang.
    Nu nog Cas Jansen terug die de boel op stelten komt zetten.

  11. Blijkbaar zien de ‘professionals’ die dit programma maken het verschil niet tussen goed en slecht acteerwerk. Apart. Ik sluit mij aan bij onderstaande meningen.

  12. GTST weet niet wat ze met de situatie aan moeten en handelen volledig in paniek.
   Britt en Floris waren prima voor de serie. Valentijn en JoJo waren de gene die de serie moesten verlaten. Vervolgd door Amir, Tiffy, Lucas en Puck.

   Robert Alberts keert terug, dat is een goeie zet. Hopelijk bevestigd dat ook een mogelijke terugkeer van Cas Jansen.

  13. Kijken er alleen nog gefrustreerde oma’s naar GTST ofzo? Het is een soap.. Het is niet reëel dat personages voor altijd bij elkaar blijven. Het is de derde keer dat Nina Bing bedriegt. Ik hoop dat 3x scheepsrecht is.

   En sinds wanneer heeft GTST een voorbeeld functie? GTST hoeft die kinderen die tegenwoordig toch Spangas en Brugklas kijken niet op te voeden. Dat is de taak van de ouders.

  14. Ik ben het met eerder geplaatste reacties m.b.t. het eruit schrijven / ontslaan van Kimberley en Rover (Britt en Floris) helemaal eens.
   In mijn ogen schrijven ze de verkeerde “jongeren” eruit, waarom niet Valentijn, Bobby etc..
   Ook mag van mij die gefrustreerde en uitsluitend op seks beluste Daan er wel uit, of herschrijf zijn personage, zodat hij er is voor z’n dochter en haar niet telkens bij een ander dumpt. Het gedrag van hem slaat werkelijk nergens op en bepaald geen goed voorbeeld voor een jonge vader.

   Neen, ik denk dat GTST met het ontslag van deze 2, geen goede beslissing heeft genomen.

  15. Yvonne vd lee op

   Ze dien het inderdaad zeer fout!!! Juist de goede jonge mensen eruit doen en de vervelende erin laten. Brrrr juist Valentijn Lana en Bobby bah, die verpesten het. Zeer vervelend. Denk dat ik echt ga stoppen met kijken. I.p.v. leuker wordt het steeds saaier.

   • Ik hoop juist dat Nina eens bij Bing weggaat dat huwelijk heeft lang genoeg geduurd. Daan verdient eens een wat langere relatie. Hij moet niet de Bridget Maasland van GTST worden.

   • Mee eens. Is alleen op seks gebaseerd.

    Wat mij ook stoort is, dat Nina op afroep beschikbaar moet zijn. Daan SMS’et of app’et en Nina moet maar beschikbaar zijn. Sorry hoor maar dit kan nooit de bedoeling zijn van echte echte, liefdevolle & serieuze relatie.

    • Daar ben ik het mee eens. Dat is zeker geen gezonde situatie maar ik denk wel dat Daan een ander personage nodig heeft om te kunnen veranderen en daar is Puck met haar gemopper en gebitch niet geschikt voor. Daan uit GTST schrijven lijkt mij ook heel erg dom omdat het dan wel een van de beste auteurs is die ze wegsturen.
     Bing vind ik steeds minder leuk bij Nina dus ik hoop dat ze wel iets met Daan krijgt en dat Daan zich dan ook echt ontwikkeld.

     Nja we zien wel hoe het loopt. Het is aan de schrijvers maar ik denk wel dat wat verandering goed zou zijn. Ik zou bijvoorbeeld Bing en Puck wel bij elkaar willen zien en wat leuke scenes tussen Daan en Nina waarbij de eerst genoemde geen jeuk heeft aan zijn banaan

  16. Ze maken hier inderdaad een fout.

   De personages die ze straks over hebben zijn:
   Laura*
   Linda*
   Janine*
   Ludo*
   Rik*
   Bing
   Nina*
   Lucas*
   Anton*
   Tiffy*
   Amir
   Sjors
   Lana
   Daan*
   Jojo
   Billy*
   Shanti*
   Valentijn
   Puck

   De personages met een sterretje achter hun naam vind ik boeiend om naar te kijken. Annefleur acteert prima maar ik vind haar personage nog niet goed uit de verf komen. Dat is ook niet ze gek want ze zit er nog niet zo lang in. Bij scenes waarin het vooral om Jojo, Valentijn, Lana, Bobby, Sjors en Amir draait spoel ik momenteel door omdat het me echt niet boeit. Bing komt me al 14 jaar de neus uit en dat komt echt door het personage.. Ik ben benieuwd wat ze verder nog willen veranderen maar ik vond Britt juist wel goed spelen en een personage waar ze nog veel mee konden. Ze hadden beter Lana en Valentijn weg kunnen sturen. Ik vind Jojo net iets minder erg dan die twee.

  17. het ziet er naar uit dat GTST nog steeds niet door heeft wat wel en niet aan slaat bij het publiek. fijn dat ze de jonge cast een beetje willen uitdunnen, maar om dan net de twee er uit te schrijven die nog interessant zijn en een geschiedenis hebben qua familie in meerdijk…. nee, die snap ik niet. we blijven achter met broekies met een potentie van 0,0.
   erg jammer, deze beslissing.