donker

Britt Scholte en Floris Bosma ontslagen

GTSTCourant - Kimberly Sanders

Al enige tijd gingen er geruchten rond dat actrice Britt Scholte noodgedwongen moet stoppen met haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Op haar eigen Instagram pagina bevestigt Britt maandag dat ze binnenkort niet meer in de soap te zien zal zijn.

“Afgelopen dagen heb ik veel vragen gekregen rondom GTST. En bij deze kan ik zeggen dat het klopt. Het GTST-avontuur is helaas afgelopen voor mij. In de basis was het een besluit van de schrijvers en kwam dat best als een klap. Je kan wel zeggen dat ik teleurgesteld was”, schrijft Britt op Instagram.

Ze kijkt terug op een mooie tijd: “Ik heb de afgelopen 3 jaar met ontzettend veel liefde en plezier meegewerkt aan deze productie, veel geleerd en genoten. Ik ga mijn collega’s mega missen. Van crew tot cast.”

Hoewel het nog niet bevestigd is door de acteur zelf, zal ook Floris Bosma binnenkort de soap verlaten. Zijn personage Rover Dekker zal samen met Britts personage Kimberly Sanders op wereldreis gaan.

Door de dalende kijkcijfers van de soap wordt er momenteel flink aan GTST gesleuteld. Tijdens de najaarspresentatie van RTL vertelde tv-baas Peter van der Vorst dat de soap een ’te luxe’ uitstraling heeft en dat de cast te jong is. “De cast is vrij jong, waardoor de oudere kijker zich niet helemaal meer in de personages herkent.”


Total
0
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

36 reacties
  1. Ik ben een jonge kijker van 17 en kijk hier sinds ik klein was al met me moeder Naar ik vind het ook wel wat hebben dat er jonge spelers in zitten?

  2. Ik had Brit nog wel graag in GTST gezien, hadden ze Hugo tenminste nog een reden kunnen geven om af en toe terug te keren. Maar de rest van die jonkies kan opdonderen.
    Ik ga weer kijken nu Robert en Julian terug keren!

  3. Wat jammer,ik ben een oudere kijker en al van het begin fan. Deze jongeren zijn geweldig,de ouderen terug in de serie?ga lekker van je pensioen genieten,je hebt je tijd gehad en geef de jongeren de kans!!!

  4. Heb bijna 20 jaar trouw elke dag naar gtst gekeken. Was de soap. Maar de laatste 2 jaar kijk ik gewoon niet meer. Er is niets meer over van de oude gtst. En dan Kimberly eruit halen. Ze hadden jojo, bobby, valentijn etc eruit. Moeten halen. En mensen als sjoerd, noud, Charlie, Robert etc daarvan moet er meer terug komen.

Heb je dit al gelezen?
GTSTCourant - Laura Selmhorst

Heeft Laura dementie?

Het zou zomaar eens kunnen dat Laura Selmhorst binnenkort wordt gediagnosticeerd met dementie. Haar geheugen laat haar steeds…
Lees meer