licht / donker

Cas Jansen bijna hersteld van zwaar fietsongeluk

Cas Jansen voelt zich weer bijna helemaal beter na zijn fietsongeluk, deelt de acteur op Instagram. Twee maanden geleden raakte Cas verzeild in een ongeluk met zijn e-bike, waardoor hij zijn werkzaamheden bij GTST moest stopzetten.

Zijn tanden zijn ’weer helemaal heel’, zegt hij in een video. “Het voelt echt als een overwinning, na twee maanden is het nu helemaal hersteld.” Bij het bericht schrijft Cas dat hij deze periode nu kan afsluiten. “Dat is geweldig!”

Het ongeluk, waarbij de acteur met ’een hele harde klap’ met zijn hoofd op het asfalt viel, deed zijn leven ’behoorlijk opschudden’. “Een gebroken kaak, kin, hand en veel tandenongemak deed me ruw beseffen hoe kwetsbaar we zijn.” 

Cas is dankbaar dat zijn lichaam zich zo goed heeft weten te herstellen. Hij bedankt ’alle buitengewoon kundige artsen, verpleging en tandspecialisten’. Daarnaast is hij ook dankbaar voor ’alle lieverds om mij heen, en al die talloze lieve berichten en steun die ik heb ontvangen!’

De acteur is sinds half mei niet meer te zien in GTSTZijn rol als Julian Verduyn is tijdelijk overgenomen door Wouter Zweers.

Total
9
Shares

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?