Cliffhanger GTST op 1 juli 2016

Over ruim een maand zal de laatste aflevering van seizoen 26 worden uitgezonden op RTL4. Na 1 juli zullen de kijkers van GTST weken in spanning blijven, omdat dan traditiegetrouw de spannende cliffhanger wordt uitgezonden. De inhoud van deze cliffhanger is nog geheel onbekend. Wat denk jij? Helpt Thijs Sjoerd verder de afgrond in? Zal de waarheid boven tafel komen dat Sjoerd de vader is van Teddy? Keert Hein onverwachts terug? Of neemt Alexander Distelveld wraak op Sjors? Laat een reactie achter en speculeer mee over de cliffhanger van 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

29 reacties
 1. mijn uiteinde van het seizoen is :

  ik denk dat de waarheid boven water komt dat Sjoerd de vader is van teddy. en Thijs is helemaal in woede uitgebarsten naar Rikki en dat er iets met rikki gebeurd. of dat Thijs verhalen gaat halen bij Anton en Linda. of hein komt oog in oog met Ludo en Ludo word helemaal woest.
  of Lucas komt terug op de bruiloft van Bing en Nina.

  dan moeten we anderhalve maand weer wachten hoe het afloopt.

 2. Vrij simpel allemaal of er moet de komende weken vanalles flink afgeraffeld zijn door de schrijvers.. Mijn mening:
  – noud Sascha bing en Nina: noud en Nina zoenen in Thailand en dit zorgt voor een gespannen sfeer.. Er volgt vast een ongeluk of iets waardoor het de spuigaten uitloopt tussen bing en noud.. Zo niet, dan krijgt dit thuis pas een staartje in Meerdijk. En leggen ze de focus op een andere verhaallijn.
  – de twee meiden zullen elkaar wellicht wat aandoen met betrekking tot het winnen van Sil’s hartje.. Andere optie maar wel heel ver gezocht , is dat Sil z’n woede aanvallen terug krijgt vanwege pa of bemoeizucht Laura, in dat geval zal ami hem helpen met iets ergs.. Los daarvan is dit nogmaals onwaarschijnlijk en ver gezocht op korte termijn..
  – Rik en Janine krijgen weer een romance. Ludo gaat hier natuurlijk niet stil zitten..
  – Sjoerd wordt in een hoek gedreven en daardoor krijgt Thijs te horen dat hij niet de vader van teddy is.. Of tussen hun twee alleen of inclusief rikki zal er nog wel wat heftigs gebeuren..
  – ik weet niet of Maxime uit de serie gaat maar anders vertrekt ze mee naar Frankrijk met Robert.
  – Laura Rover Sjors Anna en Job spelen even geen rol van betekenis aan het eind van het seizoen.

 3. Waarom is de cliffhanger informatie die deze week online verscheen hier ineens verdwenen en staat er nu dat de cliffhanger nog geheel onbekend is ?

 4. Mee eens! Wat een saaie cliffhanger vorig jaar! Gtst verras ons trouwe kijkers eens met een goede cliffhanger. Heb Gtst vorig jaar niet echt gemist aangezien het een ruk cliffhanger was

 5. Ik mag toch hopen dat de cliffhanger eindelijk eens spannend wordt. Die van 2014 en 2015 waren echt slecht. Vooral die van vorig jaar was totaal niet spannend.

error: Kopiëren is niet toegestaan!