De comeback van Martine Hafkamp: top of flop?

Jarenlang schreeuwden fans om de comeback van dé soapbitch van Nederland: Martine Hafkamp. 2 maart 2017 keerde ze dan eindelijk na 12 jaar terug naar Meerdijk. Tijdens een presentatie bij Pont13 in Amsterdam, waar actrice Inge Ipenburg geheel in stijl op een boot aanmeerde, werd bekend gemaakt dat Ipenburg opnieuw gestalte zou geven aan de rol van Martine Hafkamp.

Fans waren lovend over de comeback van Martine Hafkamp. Na de uitgezonden aflevering op 2 maart, explodeerde Twitter. Vrijwel iedereen was positief.

Genoten van de comeback van Inge Ipenburg, oftewel Martine Hafkamp in GTST. Oude tijden herleven, the bitch is back!

Yes ze is terug! GTST is nu weer een stuk leuker en spannender.

Ik voel me weer 12 jaar jonger. The bitch is back!

Tweeënhalve maand later is er ook kritiek te vinden op comeback van de soapbitch. Een rondgang op internet leverde de volgende commentaren op:

Ik hoop niet dat ze dood gaat, want dan was het wel een korte comeback voor zo’n personage. Wanneer ze in beeld kwam, zat ze meestal vage gesprekken te voeren aan de telefoon in haar hotelkamer, of was er gedoe met Lana.

Lijkt me niet dat ze weer gewoon op zee verdwijnt, dan verandert er namelijk niets met haar terugkeer. Je zit dus naar een verhaallijn te kijken die je net zo goed niet had kunnen kijken, als de afloop hetzelfde als het begin is.

Over de acteerprestaties van Inge Ipenburg is vrijwel iedereen lovend.

Wat een geweldig actrice is Inge Ipenburg. Prachtige stem en een geweldige mimiek. Zonder tekst kunnen acteren en het duidelijk kunnen maken aan het publiek. Het zou zonde zijn als Ipenburg nu al uit GTST zou gaan.

Meteen weer in haar rol! Wat een geweldige actrice is Inge Ipenburg toch!”

Vond jij de comeback van Martine Hafkamp een top of een flop? Laat het hieronder weten!

Total
0
Shares
26 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel
Inge Ipenburg - Martine Hafkamp

Inge Ipenburg nu alweer uit GTST

Volgend artikel

Spoilers 5 t/m 9 juni

Heb je dit al gelezen?