Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Monica’s terugkeer sloeg helemaal nergens op

  14

  De verwachtingen waren hooggespannen toen Monica de Klein in juni haar comeback maakte in Meerdijk. Maar voor de zoveelste keer in korte tijd weet GTST die verwachtingen niet waar te maken.

  Wat had Monica’s terugkeer een mooie kans kunnen zijn om Nina en BIng eindelijk een boeiende, lange en spannende verhaallijn te geven. Schrijvers van nu, lees even mee! Een smerige en juridische strijd om de voogdij, waar Nina, Bing en Monica alles uit de kast halen om Manu voor zich te winnen, had bijvoorbeeld een interessante verhaallijn kunnen zijn. Of een ongeluk rond Monica’s zwangerschap, waardoor haar moedergevoelens voor Manu alleen maar sterker worden.

  In plaats daarvan kiest GTST weer voor de makkelijke weg en wordt de verhaallijn rond Monica in twee weken plots afgekapt. Ze verhuist dinsdag 24 oktober naar Israël. Huh? Dus ze keert eerst terug naar Meerdijk omdat ze haar zoon beter wil leren kennen en na een paar weken laat ze hem alweer in de steek?! Waarom hebben de schrijvers Monica dan teruggehaald? Het is volstrekt onduidelijk. Of hebben ze toch nog een spannende plottwist voor de kijker in petto?

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. rene met kleine r op

   Overbodige tijdvulling dus.
   Maar ben eigenlijk wel blij dat Monika weer weg gaat want ze acteert in slowmotion dus nóg meer tijdverspilling en de uitzendingen zijn al zo kort.

  2. Helemaal eens, waarom hebben ze Monica laten terugkomen.
   Zet ze eerst de boel op stelten en verdwijnt dan even snel als ze gekomen is.

   Ik weet dat deze verhaallijn al enige tijd geleden is opgenomen (zoals alle huidige afleveringen), maar Monica gaat naar Israël/Tel Aviv, ècht nu!
   Ze hadden het toch kunnen aanpassen, slechts één handeling, ander land (er in plakken) noemen. Er niets aan- of meedoen, is wat ongeloofwaardig.
   Lijkt mij toch niet zoveel werk. Zeker als je weet dat er al 2x afleveringen zijn aanpast, door gebeurtenissen vlak voor uitzending. Zelfs is er een cliffhanger geheel opnieuw geschreven en opgenomen.

  3. REACTIE VERWIJDERD DOOR GTSTCOURANT Deze info klopt NIET. De huidige acteur die Manu speelt heeft GEEN kanker, dat is een andere acteur geweest uit het verleden. Graag bij de feiten houden!

  4. Gtstcourant moet het niet dinsdag 24 oktober zijn? Of donderdag 26 oktober?

   Had er idd ook wat meer van verwacht. Hoop dat het alsnog een staartje krijgt anders had dit overgelagen mogen worden

  5. Ik denk dat het een vooropgezet plan van Ludo is, om haar weg te krijgen bij Manu. Zoals Ludo wel vaker mensen uit de weg geruimd heeft.

  6. Ja eens, ik was ontzettend benieuwd naar het verloop van het verdere verhaal over de voogdij. En dan krijg je dit… wat een onzin.