GTST - Robert Alberts

Comeback Robert Alberts duurt slechts drie dagen

Fans van het personage Robert Alberts komen van een koude kermis thuis. Eerder werd bekendgemaakt dat soapveteraan Wilbert Gieske, vertolker van het personage, weer terugkeert in GTST. Maar over een echte comeback valt niet te spreken…

Woensdag 27 november keert Robert terug naar Meerdijk. Hij brengt een bezoek aan het fictieve soapdorp om de rol van Sinterklaas te spelen. Normaal gesproken neemt soapbroer Jef Alberts ieder jaar de rol van ‘SinterJef’ op zich, maar die was helaas verhinderd.

Robert keert 29 november alweer huiswaarts naar Zuid-Frankrijk. Daarmee beslaat de groots aangekondigde comeback dus slechts drie dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 reacties
 1. Echt jammer dat het maar zo kort is. Een paar mooie scènes met Julian had ik op gehoopt. Misschien komt hij met de feestdagen nog terug

 2. Ik vermoed dAt Julian iets met Bobby te maken gaat krijgen. Dat is momenteel het meest voor de hand liggende. Ik verwacht dat hij half december opduikt.

  1. Woensdag 4 december welicht?
   Shanti is bloednerveus voor haar afspraakje. Net als Rik op pad wil gaan naar zijn date, krijgt hij een verzoek dat hij niet kan weigeren.

 3. De muziek van het eind van vrijdag vond ik ook totaal niet bij Ludo en Janine passen. Er zijn genoeg nummers met eenzelfde boodschap die wel bij deze situatie zouden passen. Maar dit nummer vond ik meer bij een jongere generatie zoals Nina/Bing passen.

 4. Wat een afknapper dit, toen spangas na gaan doen en nu echte acteurs wegsturen of even op laten komen. Hoe probeer je kijkers vast te houden. Nou zo niet dus….erger me kapot elke keer.

  1. Inderdaad erg jammer, dat zijn “comeback” van zo’n korte duur is. Eigenlijk nauwelijks een “comeback” te noemen.
   En ja, was leuk geweest als Billy en Robert een kleine affaire zouden krijgen of zich van vroeger kenden.

error: Kopiëren is niet toegestaan!