Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST-kijker nog stééds niet verlost van Comedy Nights

  28

  Wie dacht eindelijk verlost te zijn van de Comedy Nights in Boks, heeft het helaas mis. Woensdag 8 maart is het wéér raak en wordt de GTST-kijker getrakteerd op flauwe humor, mislukte grappen en een lachband.

  Waarom GTST krampachtig het genre comedy in een soap probeert te verwerken, is een groot raadsel. Vooralsnog is GTST een soapserie en geen comedyserie.

  Een ding is wel zeker: het werkt voor geen meter! Kijkers laten zich op Facebook al weken kritisch uit over de Comedy Nights. Zo wordt er onder meer geschreven: ‘Slechte uitvoering, schrijvers pakken het verkeerd aan. Stop er maar gelijk mee!’, ‘Waardeloos, dit hoort niet in een soap thuis!’, ‘Vreselijk, het is een wc-momentje. Ik moet er totaal niet om lachen!’ en: ‘De schrijvers weten duidelijk niet meer wat ze moeten schrijven en kiezen daarom voor deze hopeloze optie.’

  Ook op Twitter zijn de kritieken niet mals:

  https://twitter.com/peterdewitt_/status/1630943343789178881?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1630943343789178881%7Ctwgr%5E04d91963be64361cbd292a6a398b566b4390682f%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fpeterdewitt_2Fstatus2F1630943343789178881widget%3DTweet

  Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de schrijvers de wensen van de kijker eindelijk eens serieus nemen.

  Delen

  28 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jeroen Koopman op

   Belegen grappen uit het jaar 0, zet er dan een goede cabaretier neer, en laat die dan zijn eigen grappen schrijven. Dit is niks.

  2. G Van den Berg op

   Graag weer een gay karakter terug bij GTST. Zo jammer dat dit nu volledig blijft liggen. Kijk eens naar buitenlandse series zoals Elite op Netflix. Daar worden LHBTG verhaallijnen pas goed neergezet.

  3. Lydia Goudeket op

   Jammer dat de tekst van de spelers voor slechthorenden niet is te volgen!
   Helaas geen ondertiteling!!
   Kan dit niet anders?

  4. Xander Stokkers op

   Ik heb alle reactie’s gelezen en ik snap de reactie’s. Zelf vindt ik het ook flauw qua humor met de Comedy Night, kan aan mij liggen. Misschien is dit een signaal dat de schrijvers even geen inspiratie hebben. Soms moet je als maker wat proberen, dat wil niet zeggen of het een succes wordt.

   Zelf komt heel vaak politie, ziekenhuis, dokters in voor, ik zou wat andere beroepen willen zien, brandweerman, bakker.

   Dan moeten wij als kijker als regisseur gaan spelen.

   Wat wil je als kijker zien en wat wil je van het personage zien?

   – Moet er meer spanning in de serie of meer komische dingen of droevige dingen?

   – Moet er meer verbinding in komen bijvoorbeeld een dorpsgevoel.

   Stuur alle ideeën en tips naar: redactie@gtst.nl

   Wie weet komen de schrijvers een heel eind.

   Succes!

  5. Ik vind die comedy nights ook niks. Gauw weghalen. Ook de verhaallijn van Shanty duurt te lang, Ik snap de ernst van de zaak, maar dit is heel goed neergezet maar ook klaar. Hoe erg het ook is!
   Ook Linda er weer uit. Daan en Cato erg jammer ik had juist Daan na alle ellende het geluk gegund. Helaas. Dat gedoe met Stefano duurt mij ook alweer te lang.

  6. gtstfan2015 op

   Stop met die comedy train in de serie. En de rol van Linda is minder geworden sinds ze weg is bij Anton. Haal Sam anders weer terug met gezin. Stijn heeft gezegd dat ze terug wil keren in GTST.

  7. Karin Verdouw op

   Flauwe humor inderdaad met die comedy nights,en inderdaad de rol van linda is ook overbodig. Zij heeft absoluut geen toegevoegde waarde aan gtst.Ben wel benieuwd hoe het nu verder gaat met Marwan zo zonder winkel.

  8. Sonja Cuperus op

   Gtst is al lange tijd totaal anders geworden, ik heb altijd met plezier gekeken, maar de laatste tijd niet meer, tenenkrommende Linda en Luuk, Noa verhaallijn langdradig, fam Verduyn ook langdradig, zo zonde dat gtst niet meer is wat het was, en dat sinds Peter van der Vorst RTL baas is geworden bah

   • De verhaal lijn van Shanti vind ik nu ook te lang duren en te extreem, ik snap het verdriet en dat ze haar laten weglopen als het haar teveel wordt dat is ok.
    Maar met al het andere ben ik nu wel even klaar 🙄

  9. Was gister ook totaal niet leuk.
   Weet niet wie er graag luistert naar domme grapjes over dood. En dan nog de plat ‘dood’ mogelijk vertellen alsnog.

   Was wel 1000% duidelijk dat het aanstuurde op Laura.

   Maar als ze dan zoiets willen doe dat dan op Videoland en dan als los progamma met echte goede grappen.

  10. Ik hoop dat ze weer leuke nieuwe (of oude ) acteurs aantrekken en dat we meer goede verhaallijnen krijgen. En dat Stefano weer een wat vriendelijkere rol krijgt. Hij had vroeger ook wel zijn streken maar vind het nu compleet ongeloofwaardig

  11. Super flauw inderdaad. Maar Linda heeft ook echt geen toegevoegde waarde meer aan de serie. Kan zij er ajb uitgeschreven worden ze kan echt niet acteren.

   • Ik ben nooit dol geweest op de personage van Linda.Toen ze eruit moest,was ik dik tevreden,maar het was helaas voor korte duur,want ze is er weer en hoe!!
    Tenenkrommend,ze kan niet acteren,ze is een wanhopig oversekst,stomme fouten makend muts.Gelijk met Stefano eruit en ook geen comédiennes in de boks,slechte tijdopvulling

  12. Precies zoals het er staat, tenenkrommend slecht. Ik ga altijd koffie zetten als Comedy Night in beeld komt xD
   In eerste instantie dacht ik dat Marwan iets met comedy zou gaan doen, dat was misschien nog wel leuk geweest. Had hij tenminste iets te doen gehad, zijn rol is ook echt nutteloos geworden… Erg jammer, want ik vind het een leuke acteur.

  13. Het slaat totaal nergens op. Het is zonde van de afleveringen om ze met dit soort onzin te vullen. Wel makkelijker. Maar toch. Hoop dat men er gauw mee stopt.