Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Vakantie Curaçao loopt dramatisch af voor Laura

  8

  Het zonnige tripje van Janine en Laura naar Curaçao eindigt voor laatstgenoemde in een ware nachtmerrie! Laura, die de ziekte van Parkinson heeft, is weer eens vergeten om haar medicatie in te nemen en dat blijft deze keer niet zonder gevolgen.

  Op Videoland is te zien dat Laura volop geniet van haar korte vakantie op het tropische eiland. Zo erg zelfs, dat ze niet denkt aan haar medicijnen. Die zijn hard nodig om haar parkinsonklachten te onderdrukken.

  Lees verder onder de video.

  Laura valt in het water

  Uren later komt Laura tot het besef dat ze haar medicatie niet heeft ingenomen. Ze haast zich naar het hotel om dat alsnog te doen, maar dan gaat het helemaal mis. Haar klachten worden intensiever waardoor ze nog maar amper kan lopen. Op een bruggetje, vlakbij het hotel, stort Laura in elkaar en valt in het water…

  Hoe loopt dit voor Selmhorst af?

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

   • ja dat zou kunnen de 7000e aflevering of anders 1 oktober zou ook nog kunnen ( volgens mij dan 35 jaar gtst )

  1. Oh jammer. Ik had een cliffhanger gehoopt met de vraag : ‘ overleeft Laura het? ‘. Ze hadden flink gebruik kunnen maken van het feit dat Jette heeft aangegeven te stoppen met GTST. Want wie is nou niet nieuwsgierig op welke wijze Laura de serie gaat verlaten, de vedette van GTST.

   • Heftig het stuk van Laura.

    Richard en Shanti doen vaderschaptest ik denk toch dat Richard de vader is van de baby. Rik weet van niks. Wordt een hele heftige verhaallijn denk ik.

    Net als Nola met leukemie heftig.