Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Dorian Bindels verlaat GTST

  Dorian Bindels stopt na vier jaar met zijn werkzaamheden voor Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur, die zelf de keuze heeft gemaakt om GTST te verlaten, is volgende week voor het laatst in de soap te zien.

  Eén dag na kerst, maandag 27 december, nemen de inwoners van Meerdijk afscheid van Daan Stern. Samen met zijn dochtertje Louise én zijn nieuwe vriendin Cato vertrekt hij naar Milaan.

  Na enig gesteggel met Ludo Sanders heeft Daan eindelijk een keuze gemaakt: hij gaat leidinggeven aan de Italiaanse tak van veilinghuis Sanders in Milaan. Aanvankelijk wilde Daan vanwege zijn prille relatie met Cato niet verhuizen naar Italië. Maar nu Cato heeft besloten dat ze met hem meegaat, houdt niets Daan nog tegen om in Meerdijk te blijven.

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Hij kiest er zelf voor om op te stappen hoor,gtst niet,maar ze kunnen beter er proberen oude acteurs van vroeger er weer in te doen,maakt het ook leuker altijd nieuwe gezichten is ook niet echt wat,vroeger was het veel leuker en spannender,koertjan de bruin heeft weleens aan gegeven terug te willen keren,winston post toch wel acteurs waar je iets leuks mee kan..het wordt een beetje saai zo..

   • Winston was toch Benjamin? …………………. weer een lijk dat opstaat uit de dood? .
    Ik vind het ook vreselijk dat Daan weg is , maar inderdaad hij kiest zelf dus.
    Maar oude personages terughalen is vaak een foute keuze, Stefano is toch werkelijk een verschrikking en blijft helaas voor langere tijd.
    Julian terughalen was wel weer een gouden zet , maar die is ook geëvalueerd als acteur en Stefano/Bas is stil blijven staan als acteur van GTST van jaren geleden toen slecht acteren nog niet zo opviel door de vele slechte rollen, maar de cast is nu toch wel vrij sterk.

    • Helemaal met je eens, rene.

     “oude” acteurs terughalen is niet altijd een goede zet. Ook al willen ze dat zelf graag.
     En ja, Julian is daar een positieve uitzondering op.

  2. Ah Daan weg wat jammer hij is een van de beste acteurs in gtst.
   Net zo leuk met Cato,ik vind haar ook echt goed acteren.
   Ja die Stefano moet eruit en de nieuwe Steef vind ik ook niet goed acteren.

  3. Echt heel jammer dit. Vond Ludo en Daan echt een goede match om samen te werken en had zeker nog potentie die verhaallijn.

   Maar het zou nog kunnen dat dit tijdelijk is en hij terugkomt om samen met Ludo Stefano aan te pakken.

  4. Stefano kan beter vertrekken. Die acteert toch wat minder. Tijden zijn veranderd. Vroeger paste hij er nog wel in nu valt zijn acteervermogen door de mand. Mocht ie blijven geef hem dan een beetje lippenstift. Zulke bleke lippen.

   • Absoluut met je eens, Stefano/Bas is een niet overtuigende acteur en als goedzak ging het nog wel maar als slechterik valt hij totaal door de mand.
    Hopelijk gaat hij na zijn ontmaskering in no time weer pleite want , Stefano is doorzapmoment en nu met Daan weg zal hij nog vaker in beeld komen en dat komt helaas voor de acteur de serie echt niet ten goede.

  5. Volgers van dag 1 GtSt op

   Kan je toch niet maken Daan eruit! Ludo zorgt toch wel voor onrust in de serie dat houdt Daan wel aan t werk, daarbij Shanti speelt erin, z’n echte meissie. Als beveiliger is er nog zat te doen. Bijvoorbeeld die eikel achterhalen meneer Stefano, vervelend mannetje, Daan is toch vele malen geschikter, knappe vent, mooie ogen, Stefano is maar een arrogante kwal

  6. Ahhh neeeee Daaaaan!! 🙁
   Hij was de leukste in gtst nu wordt het echt saai…
   Hoop dat ie terug komt vind dit echt niet leuk.

  7. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙁 , weer een leuke rol weg , had die verschrikkelijke Stefano naar Milaan gestuurd .
   Zo jammer dit weer.

   • Inderdaad rene, alle leuke rollen/karakters verdwijnen/vertrekken. Bah!

    Stefano blijft 😡. Die kan nu gewoon zijn gang gaan.
    Ik hoop toch nog dat de ontstane argwaan bij Nina (en misschien Janine) nog enige zoden aan de dijk zet.

    • Ik hoop dat het is om ons om de tuin te leiden en hij strak Stefano keihard aanpakt en Meerdijk uit jaagt.
     Als ik de reacties zo lees vinden er maar weinig mensen Stafano leuk en inderdaad hij acteert gewoon onder middelmatig ,het valt mega op als hij moet spelen met geloofwaardige tegenspelers zoals Eric en Caroline .
     Hij past niet meer in een tegenwoordig toch wel sterke cast (behalve dat ik vind dat de nieuwe Steef iets duidelijker mag spreken want de helft van de tijd versta ik er de ballen van).

  8. Dat Cato er uitgaat was te verwachten want zij heeft een gastrol maar Daan dat vind ik echt jammer . Hij speelt zo goed en leuk , het is een plezier om naar te kijken en als hij weg dan is het echt een groot gemis. Het is natuurlijk een beslissing van Dorian denk ik om te vertrekken dus daarom Dorian dank je voor zoveel kijkplezier dat je ons hebt gegeven !!!

  9. Ik zal ze missen ze deden goed hun werk en dan zal Chantier er ook uitgaan want zij heb een relatie met Daan in het echt.

   • Shanti en Daan hebben inderdaad in het echte leven een relatie. Maar dan hoeft Shanti toch nog niet te vertrekken uit GTST/Meerdijk?

    Stel mijn partner en ik werken in het zelfde bedrijf, mijn partner veranderd van baan, moet ik dan ook van baan veranderen? Neen toch!

    • Marcel Eisma op

     Denk dat de rol van daan wat uitgespeeld is.Dat de schrijvers geen verhaallijn meer wisten te verzinnen.Bedoel dat gedoe met leon is klaar.De beef met stefano heeft een andere wending gekregen doordat stefano zich is gaan richten op ludo.Met rik zit hij meer dan goed.Als je als acteur geen uitdagende verhaallijn meer hebt,is er ook weinig uitdaging meer.Er zijn maar een paar uitzonderingen die het echt 10 jaar volhouden zoals laura en rik ,bing en nina en natuurlijk ludo en janine.Over die laatste …hoe gaan die 2 er in godsnaam ooit uit geschreven worden haha? Die 2 zijn het gezicht van gtst.Ik ga dorian wel missen man.Wat kan die gast goed acteren.