Daan zoent Shanti

Of acteurs Bertrie Wierenga (Shanti Vening) en Dorian Bindels (Daan Stern) er blij mee zijn, is nog maar de vraag. Het lijkt er namelijk op dat Daan en Shanti in GTST nader tot elkaar komen. Afgelopen augustus vertelde Bertrie in Goede Tijden, Zomer Tijden dat ze liever geen liefdesscènes speelt met Dorian omdat de twee in het echte leven een setje zijn. “Dat hoeft voor mij niet. Dan heb je privé een relatie en dan moet je ook nog iets heel anders neerzetten in de rol. Stel dat het een situatie is die niets met een relatie te maken heeft. Dan vind ik het al heel anders.”

Sinds zijn alcoholverslaving gaat het bergafwaarts met Daan. Nu ook zijn dochtertje Louise door de Kinderbescherming is toegewezen aan zijn broer Rik en diens vrouw Shanti, is hij ten einde raad. Shanti besluit stiekem afspraakjes tussen vader en dochter te regelen, omdat ze het niet over haar hart kan verkrijgen dat de twee elkaar niet meer mogen zien. Intussen probeert Daan aan zijn herstel te werken en wordt zijn band met Shanti steeds hechter.

Daan is door het dolle heen als het hem lukt om de drank te laten staan. Hij is zelfs zó enthousiast dat hij Shanti een zoen geeft… De start van een nieuwe affaire of maakt Daan stiekem misbruik van de situatie?

Schrijf een reactie...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties
 1. Ik snap het wel van gtst. Toch een beetje intimiteit in de serie. En zo’n enorme heisa word het niet. Word 1 kus en dat is het.
  Hoop dat hun liefdesleven buiten de serie groter is.

  1. Oké, dankjewel Jeroen. 👍
   Ja, ik gun hun ook in het échte leven een mooie liefdesrelatie. 🌹Want het is leuk koppeltje. 🥰

 2. Eigenlijk niet leuk, eerst gaat Daan er vandoor met de vriendin van Rick (hoe heet die ook alweer , die Leen Bakker reclame dame) en nu met de vrouw van Rick.
  Beetje iets te veel van het goede vind ik.

  1. Met je eens, Rene.

   Vindt de rol van Daan, op dit moment, niet echt leuk. Daan (mis)gebruikt Shanti om zijn zin te krijgen, zodat hij bij zijn dochter kan zijn.
   Begrijpen doe ik het wel een beetje, dat hij zijn dochter wil zien, maar als dit uit komt kan Daan het helemaal vergeten. Beseft hij dat wel.