Daan zoent Shanti

Of acteurs Bertrie Wierenga (Shanti Vening) en Dorian Bindels (Daan Stern) er blij mee zijn, is nog maar de vraag. Het lijkt er namelijk op dat Daan en Shanti in GTST nader tot elkaar komen. Afgelopen augustus vertelde Bertrie in Goede Tijden, Zomer Tijden dat ze liever geen liefdesscènes speelt met Dorian omdat de twee in het echte leven een setje zijn. “Dat hoeft voor mij niet. Dan heb je privé een relatie en dan moet je ook nog iets heel anders neerzetten in de rol. Stel dat het een situatie is die niets met een relatie te maken heeft. Dan vind ik het al heel anders.”

Sinds zijn alcoholverslaving gaat het bergafwaarts met Daan. Nu ook zijn dochtertje Louise door de Kinderbescherming is toegewezen aan zijn broer Rik en diens vrouw Shanti, is hij ten einde raad. Shanti besluit stiekem afspraakjes tussen vader en dochter te regelen, omdat ze het niet over haar hart kan verkrijgen dat de twee elkaar niet meer mogen zien. Intussen probeert Daan aan zijn herstel te werken en wordt zijn band met Shanti steeds hechter.

Daan is door het dolle heen als het hem lukt om de drank te laten staan. Hij is zelfs zó enthousiast dat hij Shanti een zoen geeft… De start van een nieuwe affaire of maakt Daan stiekem misbruik van de situatie?

Total
0
Shares
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?