Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Bekijk de eerste beelden van seizoen 34

  18

  Nog een paar nachtjes slapen en dan keert GTST eindelijk weer terug op de buis. Wie overleeft de dramatische kettingbotsing van het afgelopen seizoen?

  Bekijk de eerste beelden!

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk dat 24 aug gewoon de laatste aflevering weer online komt om het geheugen even op te frissen. Benieuwd of Videoland nog vooraf te bekijken is of hoe zij die voorstander gaan inlopen volgende week…. Snap dat ze het publiek aan de tv willen hebben maandag maar ja tenslotte is Videoland een betaalde zender dus welk voordeel is er dan voor de betalers? Het enige dat ik kan bedenken is dan nog kijken zonder reclames . Spoilers doen ze ook al niet.

  2. ik denk zelf persoonlijk dat Margriet, Stefano ( ter plekken ) en Luuk overlijden ( hopelijk dat Lucas weer terug komt voor de begrafenis van Stefano en een vaste rol krijgt ). Janine en Ludo overleven het. Nina en Bing overleven het ook maar bing ligt waarschijnlijk in een kritieke toestand waardoor Monica ouderlijk gezag krijgt over Manu ( ik zie Nina staan in haar jurk en bing vertelde in oude tijden dat hij stopt als Nina ook stopt ) , familie verduyn overleeft het. jonathan overleeft het ook. laura en Henk overleven het ook . en Linda overleeft het ook maar vertrekt vanwege het overlijden van Luuk naar haar kinderen.

  3. Gtstfctwentefan op

   Ik ben ook erg benieuwd ik vrees ook dat Stefano diegene is die helaas dood is want hij is een van mijn favoriete acteur
   Ik ben ook blij dat dolly het overleefd heeft vond het anders sneu voor die hond.
   Ik denk dat margriet diegene is die dood is en ik hoop dus dat Stefano het overleefd maar wel met gewond in het ziekenhuis komt en dat de vraag is of hij het gaat halen en hij haalt het uiteindelijk
   Verder denk ik dat ludo en janine er zonder kleerscheuren vanaf komen aangezien ludo net optijd kon ontwijken ik denk ook dat rik en shanti en saskia en Julian het overleven net als de meeste mensen

   Een ding weten we al wel zeker demi overleefd het wel want dat heeft ze blijkbaar al zelf gezegd las ik ergens
   Ik vind het wel erg spannend

  4. Ben heel erg blij dat Dolly nog leeft, zou echt heel triest zijn als die om was gekomen. En ondanks dat het wachten verschrikkelijk is, is het heel leuk om te denken wie er weer terug zouden komen. En wie zodanige gewond is dat hij/zij een paar afleveringen, in het ziekenhuis komt te liggen. Zo’n cliff mogen ze echt veel vaker doen, je krijgt gewoon zin om weer te kijken.

  5. Wat zien we nou eigenlijk, wat donkere, mistige beelden, een arm of hand op de weg, hulpverlening met zwaailichten.

   Alleen Nola, die naar de TV kijkt, iemand die aanbelt, Nola die verschrikt lijkt als ze deur open doet. Is duidelijk zichtbaar in beeld, alhoewel we niet weten wie dat is.

   Sorry, maar ik hoop op meer, maar vooral duidelijker beelden. Want dit stelt niets voor.

    • Ik zeur niet, ik geef mijn mening . Ik ben zeker blij dat men iets vrijgeeft, heb het gelijk aangeklikt en bekeken, maar dan had ik wel graag iets gezien.

     Maar goed, meningen verschillen.

   • Je hebt gelijk. 24 augustus op videoland..
    Maar zou mij niets verbazen als ze eerst een ‘extra’ /special aflevering doen. Zodat er geen spoilers komen voor de 28e. Dat iedereen pas de 28e de echte uitkomst van de cliff kan zien
    Maar dat dat allemaal nog geheim word gehouden

  6. Je ziet een gedeelte van de arm van iemand en volgens mij is dat Stefano dat herken je aan het grijze jasje wat hij aan heeft.
   Er wordt ook aangebeld bij Nola die thuis is , dus heb het gevoel dat Stefano er uit gaat wat ik wel jammer zou vinden. Pff nog 1 week wachten … en dat is zooo moeilijk maar dan kan ik nog even verder speculeren over hoe en wat .